fbpx

Απόβαση στη Γερμανία με Καπώνη αντί Μιτσινίγκου

Απόβαση στη Γερμανία με Καπώνη αντί Μιτσινίγκου

Απόβαση στη Γερμανία για τη χώρα μας αφού εκτός του Αποστόλη Μέντζου που θα αγωνιστεί για τον Παγκόσμιο τίτλο της WKU στο Μόναχο, τρεις ακόμα Έλληνες αθλητές αγωνίζονται στην Φρανκφούρτη και τη διοργάνωση Clash of Champions.

Η Μπαϊρακτάρη από το Mallios-Gkikas team θα διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο της WKU με όρους Full contact Κickboxing στην κατηγορία των 58kg. Αντίπαλος της Ελληνίδας αθλήτριας θα είναι η Γερμανίδα Nina Mack και ο αγώνας θα έχει διάρκεια 5 γύρων των 3 λεπτών.

Στην Φρανκφούρτη θα αγωνιστεί και η Δήμητρα Σακαδάκη, η πρόσφατη προσθήκη στην ομάδα του ZEN Fighting Club του Στέλιου Πολίτη και θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα, Fatma Orgu. Ο αγώνας θα είναι αγώνας Ευρωπαϊκού τίτλου WKU Full Contact στα +65kg, με διάρκεια 5 γύρων.

Τέλος, στη διοργάνωση ήταν να αγωνιστεί και ο Παναγιώτης Μιτσινίγκος από το ZEN Fighting Club για τoν Ευρωπαϊκό τίτλο της WKU με όρους K1, αλλά λόγω μιας αστοχίας με τα κιλά, τον αντικατέστησε άμεσα παίρνοντας το αεροπλάνο για Γερμανία το μεγάλο ταλέντο του Diamond Camp, Άγγελος Καπώνης. Η τρανή απόδειξη γιατί ένας αθλητής πρέπει να είναι κάθε στιγμή του χρόνου έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Καπώνης θα αγωνιστεί για τον Ευρωπαϊκό τίτλο της WKU σε πεντάγυρο αγώνα K1 3 λεπτών ανά γύρο, με αντίπαλο τον 21χρονο «τοπικό ήρωα», Oliver Grebe στην κατηγορία των 70kg.

Οι αθλητές ολοκλήρωσαν χθες με απόλυτη επιτυχία την διαδικασία της ζύγισης και αύριο θα δώσουν τα πάντα για να κάνουν τις ζώνες δικές τους.

Όλοι οι αθλητές είναι μέλη της ομάδας του Gods of War Management και τους αγώνες τους έκλεισε ο promoter, Στέλιος Πολίτης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ