fbpx

Παγκόσμιο Νέων WAKO: Το «ελληνικό» ρινγκ στα καλύτερά του

Παγκόσμιο Νέων WAKO: Το «ελληνικό» ρινγκ στα καλύτερά του

Με πολύ μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες επέστρεψε η εθνική μας ομάδα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing Νέων 2024 της WAKO στην Ουγγαρία. Η Ελλάδα κατέκτησε συνολικά 41 μετάλλια με τα 16 από αυτά να έρχονται από τα στυλ του ρινγκ.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων για τα στυλ του ρινγκ σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτι που μαρτυρά την επιμονή και την αφοσίωση όλων των εμπλεκομένων. Προπονητές με όραμα, στόχους, προγραμματισμό και πάνω απ’ όλα οπλισμένοι με την απαραίτητη υπομονή, βαδίζουν όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα στον σωστό δρόμο, αναδεικνύοντας τα ταλέντα της χώρας μας.

Η επιτυχία μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς τους αθλητές και το επίπεδο αυτών σε πρωταθλήματα όπως αυτά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO, που κυριολεκτικά πιάνει «ταβάνι». Το επίτευγμα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς όποιος είναι μέσα στο χώρο γνωρίζει (ή θα έπρεπε να γνωρίζει) τους κόπους και τις θυσίες, την επιμονή και την υπομονή, τους στόχους και το όραμα των Ελλήνων προπονητών που κρύβονται πίσω από αυτήν.

Ο Γιώργος Χαλκίδης, προπονητής του BG Academy μαζί με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο και ένας από τους πρωτεργάτες της επιτυχίας αυτής, έκανε την παρακάτω σχετική ανάρτηση:

«WAKO WORLD KICKBOXING CHAMPIONSHIP 2024 HUNGARY
HELLAS TEAM RING STYLE
Μεγάλη ημέρα σήμερα για το Ελληνικό kickboxing ring style
Η μεγαλύτερη και καλύτερη ποιοτικά ομάδα όλων των εποχών έδωσε βροντερο παρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κατακτώντας:
4 Χρύσα
4 Αργυρά
8 Χάλκινα
Ειναι η καλύτερη συγκομιδή μεταλλίων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η προσπάθεια των τελευταίων 6 χρόνων αποδίδει καρπούς. Αθλητές από όλη την Ελλάδα έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους πάνω στα Ring κοντράροντας στα ίσια τους αθλητές από όλο τον κόσμο. Πολλές μάχες χάθηκαν στις λεπτομέρειες κάτι που μας δίνει την ελπίδα ότι στο άμεσο μέλλον θα είμαστε ακόμη καλύτερη με περισσότερες επιτυχίες.
Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές που θυσίασαν τις διακοπές τους για να είναι οι αθλητές τους έτοιμοι 100%
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μέμμο Νίκο που μας καθοδηγεί όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις επιτυχίες σήμερα.
(Στην τελευταία απονομή της Τσολακιδου όλη η Ελληνική αποστολή τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο. Αξία ανεκτίμητη)
Το Kickboxing στα καλύτερα του.
Επόμενος μεγάλος στόχος Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αθήνα 1-10 Νοεμβρίου.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με γεμάτες σχολές!!!
»

Η χώρα μας έχει μπροστά της μία ακόμα μεγάλη πρόκληση, καθώς από τις 1 έως τις 10 Νοεμβρίου η εθνική μας ομάδα θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της WAKO που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και την πόλη της Αθήνας. Οι Έλληνες αθλητές μαζί με τους προπονητές τους προετοιμάζονται για ένα ακόμα μεγάλο πρωτάθλημα, έχοντας αυτή τη φορά και το κίνητρο της έδρας.

Το μέλλον προμηνύεται λαμπρό καθώς η υγιής Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing (ΠΟΚ) μαζί με τους προπονητές που έχουν αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο, έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να φτάσουν τη χώρα μας εκεί που της ανήκει. Στην κορυφή.

wako youth
Παγκόσμιο Νέων WAKO: Το «ελληνικό» ρινγκ στα καλύτερά του

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ