fbpx

Αγώνας στο SENSHI 23 για τον Βαλεντίνο Κυριακίδη (vid)

Αγώνας στο SENSHI 23 για τον Βαλεντίνο Κυριακίδη (vid)

Νέα μεγάλη μάχη, την πιο σημαντική στην έως τώρα αγωνιστική του πορεία, θα δώσει σε λιγότερο από ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ο Βαλεντίνος Κυριακίδης. Ο αθλητής του Kiriakidis team σε συνεργασία με το Guruli team θα ταξιδέψει στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Από την πόλη και μόνο, όλοι μπορούμε να φανταστούμε ποια είναι η διοργάνωση που θα συμμετάσχει. Και ναι, η απάντηση είναι το SENSHI και το 23ο event του promotion.

Ο Βορειοελλαδίτης μαχητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 28χρονο ντόπιο Kristiyan Doychev σε 3 γύρους των 3 λεπτών με όρους KWU FULL CONTACT (K1) στα -85kg. Ένας αρκετά έμπειρος αθλητής στο δρόμο του Κυριακίδη που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω μπαίνοντας στα μεγάλα σαλόνια του kickboxing.

Το event θα περιλαμβάνει συνολικά 11 αγώνες με αθλητές από 15 χώρες, 11 εκ των οποίων θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση. Αυτοί είναι οι αριθμοί πίσω από την επερχόμενη 23η έκδοση του SENSHI που θα πραγματοποιηθεί στο Saints Constantin and Helena Resort στην παραλία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Βάρνα.

Δείτε την ανακοίνωση του αγώνα από τη διοργάνωση:

Αγώνας στο SENSHI 23 για τον Βαλεντίνο Κυριακίδη

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ