fbpx

Νίκη για Φρατζεσκάκη, ήττες για Γουμενάκη και Nordstorm στο Λίβανο

Νίκη για Φρατζεσκάκη, ήττες με KO για Γουμενάκη και Nordstorm στο Λίβανο

Ένα στα τρία χθες για την ελληνική αποστολή που ταξίδεψε στο Λίβανο για λογαριασμό του Heroes Fight Night.

Η Φρατζεσκάκη μπήκε πρώτη στο ρινγκ και με έναν επιθετικό μονόλογο από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, κέρδισε κατά κράτος την Λιβανέζα αντίπαλό της Aseel Salha. Ασταμάτητη, με πολύ πάθος και καλή αντοχή, έδειξε ότι “το έχει” και στα επαγγελματικά μιας και πραγματοποίησε το ντεμπούτο της σε αγώνες με γυμνά καλάμια. Καθαρή νίκη στα σημεία αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Νίκη για Φρατζεσκάκη, ήττες με KO για Γουμενάκη και Nordstorm στο Λίβανο

Επόμενος που αγωνίστηκε ήταν ο Βαγγέλης Γουμενάκης ο οποίος αντιμετώπισε τον επίσης Λιβανέζο Omar Halimeh. Μια άτυχη στιγμή στην πρώτη φάση του αγώνα έστειλε τον Γουμενάκη στο καναβάτσο ανήμπορο να συνεχίσει μετά από ένα πόδι που δέχτηκε στο κεφάλι. Το δάχτυλο από το πόδι του αντιπάλου μπήκε στο αυτί του Γουμενάκη με τον αγώνα να τελείωνει πρόωρα με νοκ άουτ υπέρ του Halimeh. Σειρά για να ανέβει στο ρινγκ είχε ο συναθλητής του Γουμενάκη, Pedro Nordstorm.

Ο Nordstorm είχε πάνω κάτω την ίδια τύχη με τον Γουμενάκη καθώς στις πρώτες επιθέσεις του αγώνα δέχτηκε ένα πόδι στο κεφάλι που τον έριξε στο καναβάτσο. Αν και φαινόταν ότι μπορεί να συνεχίσει, ο διαιτητής στο μέτρημά του συνέχισε ως το «10» κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του που δηλώνει το τέλος του αγώνα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αφού έχει μιλήσει με τη γραμματεία και τους κριτές, ο διαιτητής για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξεκίνησε ξανά τον αγώνα.

Στη συνέχεια ο Nordstorm δεν κατάφερε ποτέ να πατήσει στα πόδια του εμφανώς επηρεασμένος από τα όσα προηγήθηκαν. Σε μία επίθεση του Λιβανέζου αντιπάλου του Rani Al Khatib, δέχτηκε ένα δεξί κροσέ που τον έριξε ξανά στο καναβάτσο. Ο διαιτητής τον μέτρησε ξανά ως το «10» και έληξε τον αγώνα οριστικά, με τον Λιβανέζο να παίρνει την νίκη με νοκ άουτ.

Εμπειρία δυνατή και για τους τρεις αθλητές σε μια καλοστημένη και με ποιοτικούς παίχτες διοργάνωση. Ο Στέλιος Πολίτης βασικός υπεύθυνος για το ματσάρισμα των αθλητών μας στο Λίβανο ο οποίος την ίδια ώρα έδινε άλλη μάχη με τον Παύλο Κοχλιαρίδη στην 8άδα του K-1 WGP στην Ιταλία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ