fbpx

Μάχη με άρωμα Ελλάδας στο Fury Fight Club 3 ανάμεσα σε Χαλιλάι και Μπούκη

Μάχη με άρωμα Ελλάδας στο Fury Fight Club 3 ανάμεσα σε Χαλιλάι και Μπούκη

Μια πολύ δυνατή μάχη με άρωμα Ελλάδας ανακοινώθηκε για το επόμενο, 3ο event του αλβανικού promotion, Fury Fight Club. Μια μάχη που εύκολα θα μπορούσαμε να τη δούμε σε κάποιο από τα main event των εγχώριων διοργανώσεων αφού μιλάμε για δύο κορυφαίους kickboxers της χώρας μας στην κατηγορία τους.

Ο λόγος για τον Εράλντο Χαλιλάι από τον Α.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣ με προπονητή τον Κώστα Τζώτζο και τον Γιάννη Μπούκη από το Savage Camp με προπονητή τον Γιώργο Γκιόκα. Δύο αθλητές που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και είναι αρκετές οι παρουσίες τους στα ρινγκ της χώρας μας σε επαγγελματικό αλλά και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Δύο παιδιά «δικά μας» αντιμέτωπα σε ρινγκ της γείτονος χώρας σε ημερομηνία και χώρο που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Μάλιστα είναι το πρώτο ζευγάρι που ανακοινώθηκε για το συγκεκριμένο event με περισσότερες πληροφορίες να έρχονται στο φως τις επόμενες μέρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο προηγούμενο event στις 26 Μαΐου ήταν να αγωνιστεί ο Παύλος Κοχλιαρίδης με τον Κοσοβάρο, Arbnor Zeqa, με τον αγώνα τελικά να μην πραγματοποιείται τελευταία στιγμή.

Μάχη με άρωμα Ελλάδας στο Fury Fight Club 3 ανάμεσα σε Χαλιλάι και Μπούκη

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ