fbpx

Ο Στέλιος Πολίτης δίνει τον επίλογο του “Artemis Fight Night V”

artemis

O Στέλιος Πολίτης με ανάρτησή του δίνει τον επίλογο και εκφράζει τις ευχαριστίες του για το χθεσινό “Artemis Fight Night V” στο Μαρούσι

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ARTEMIS FIGHT NIGHT V σήμερα στο Μαρούσι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Εξαιρετική ροή και δυνατοί αγώνες χωρίς να κουραστεί το κοινό που γέμισε από νωρίς το Αμαλιείο θέατρο μέχρι το τέλος.

Να ευχαριστήσω το Δήμος Αμαρουσίου όλους τους συντελεστές τον Θεόδωρος Αμπατζόγλου Δήμαρχος ΑμαρουσίουNikos PeppasYannis Ioannidis.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλη μας την ομάδα του ZEN FIGHTING CLUB για τις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών μας. Τους προπονητές και αθλητές από όλη την Ελλάδα για το υψηλό επίπεδο και ήθος. Την ομάδα κριτών διαιτητών των ομοσπονδιών μας WKU ISKA Panagakos Miltos.

Τον χορηγό μας εξοπλισμού Fitshop.gr τον γραφίστα μας Οδυσσέας Κουκουλάτος και τον Ηλιας Σεβεν για τα αυτοκόλλητα και εξοπλισμό. Τον Ioannis Theofanous για τη βοήθεια και το ρινγκ. Τον γιατρό μας Δημήτρης Μπακιρτζής. Την ασφάλεια Βυζαντινός Target Sport Club.

Τον Kimonas Ozz για την όμορφη παρουσίαση καθώς και τον Βίκτωρ Ρέντης για τη live μετάδοση και Σταύρος Γεωργόπουλος για τη βιντεοσκόπηση των αγώνων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ