fbpx

Σήμερα η επιστροφή του Artemis Fight Night στο Μαρούσι

Σήμερα η επιστροφή του Artemis Fight Night στο Μαρούσι

Όλα έτοιμα για την επιστροφή του Artemis Fight Night απόψε στο Αμαλίειο αίθριο θέατρο Αμαρουσίου. Το τελευταίο event για τη φετινή σεζόν από τον διοργανωτή Στέλιο Πολίτη, ρίχνοντας «αυλαία» σε μια επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά, εντός και εκτός Ελλάδας.

Απόψε στο Μαρούσι θα παρακολουθήσουμε 16 συναρπαστικούς αγώνες kickboxing και πυγμαχίας, με τους αθλητές να παρουσιάζονται καθ’ όλα έτοιμοι στην χθεσινή ζύγιση και την συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

«Όλα άψογα σήμερα με τους αθλητές που θα αγωνιστούν στο ARTEMIS FIGHT NIGHT V αύριο στο Μαρούσι ακριβώς στα κιλά τους και με τη συνέντευξη τύπου σε όμορφο κλίμα. Να τους ευχαριστήσω όλους προπονητές και αθλητές και να ευχηθώ καλή επιτυχία! Να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου που μας παραχώρησαν την αίθουσα στο Δημαρχείο» η ανακοίνωση του διοργανωτή Στέλιου Πολίτη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την ζύγιση και συντονιστείτε καθώς το απόγευμα οι ομάδες μας RINGsports και Apex Sports θα βρίσκονται στο event για να σας μεταφέρουν (όπως συνηθίζεται σχεδόν σε κάθε εγχώριο event) τα αποτελέσματα των αγώνων σε ζωντανή ροή (LIVE).

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ