fbpx

Στo διεθνούς φήμης Mejiro Gym στο Άμστερνταμ οι «Glory Fighters»

Στo διεθνούς φήμης Mejiro Gym στο Άμστερνταμ οι «Glory Fighters»

Για το πανέμορφο Άμστερνταμ ετοιμάζονται να αναχωρήσουν σε λίγες ημέρες, ο προπονητής και αθλητές των «Glory Fighters» προκειμένου να προετοιμαστούν και να λάβουν μέρος σε αντίστοιχους αγώνες, προσκεκλημένοι του δημοφιλούς «Mejiro Gym», ένα από τα ιστορικότερα σωματεία μαχητικών αθλημάτων του κόσμου.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο προπονητής Kickboxing, Τάσος Λιβάνιος, ο οποίος είναι απόφοιτος – μοναδικός ανάμεσα στους προπονητές της Ελληνικής περιφέρειας – της διάσημης σχολής Mejiro Gym και A’, B’, C’ Trainer στην WAKO.

Από τους αθλητές του συλλόγου θα ταξιδέψουν οι νεαροί, ταλαντούχοι kickboxers Μάριο Ντόντα και Κώστας Βάιος, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν αλλά και να δώσουν τους πρώτους τους αγώνες στο εξωτερικό.

Για το επικείμενο ταξίδι ο κ. Τάσος Λιβάνιος δήλωσε σχετικά:

«Είναι πάντα ωραίο να συναντάς παλιούς καλούς φίλους με τους οποίους μας συνδέει το κοινό πάθος για τα μαχητικά αθλήματα.

Για εμένα το Kickboxing και τα μαχητικά αθλήματα είναι τρόπος ζωής. Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθώ και να παρακολουθήσω όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο που υπηρετώ με αγάπη και σεβασμό.

Όταν μάλιστα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις αυτό με τους κορυφαίους του χώρου αλλά και ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι με στενούς δεσμούς δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχής. Η σχολή Mejiro Gym με head-coach τον Andre Manaart και άξιο διάδοχο του τον γιο του τον Roel Manaart, είναι από τις καλύτερες του κόσμου, γενέτειρα  σπουδαίων αθλητών με παγκόσμιες διακρίσεις.

Είμαι υπερήφανος που είμαι απόφοιτος του Mejiro Gym και που θα βρεθώ και πάλι εκεί γιατί η ενημέρωση και η κατάρτιση δεν σταματούν ποτέ. Η φιλοσοφία των Glory Fighters είναι βασισμένη στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, συνεχής κατάρτιση και σωστή διατροφή.

Με την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά το Φθινόπωρο, οι Glory Fighters θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία επάνω στα ρινγκ, στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας απέναντι στους καλύτερους αθλητές»

Υπενθυμίζεται ότι οι Glory Fighters βρίσκονται στον ολοκαίνουργιο χώρο τους σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο στην οδό Φιλίππου 14 με τμήματα Kickboxing και πυγμαχίας για μικρούς, ενήλικες, αρχάριους και μη, στηρίζοντας πάντα και το αγωνιστικό τμήμα (για όλες τις ηλικίες) που έφερε αμέτρητες διακρίσεις και μετάλλια στην πόλη της Λάρισας.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ