fbpx

6η επαγγελματική νίκη για τον Αλέξανδρο Λάνη στο Legends Final Combat 2

6η επαγγελματική νίκη για τον Αλέξανδρο Λάνη στο Legends Final Combat 2

Άλλη μια επαγγελματική νίκη έβαλε στο προσωπικό του ρεκόρ ο αθλητής από το K1 GYM, Αλέξανδρος Λάνη. Στην διοργάνωση LFC II: «Rising from the Ashes» κέρδισε τον Μαροκινό Driss Otmani, έναν αθλητή που έχει αγωνιστεί εκτός των άλλων και στο ENFUSION.

Ο Λάνη ήταν κυρίαρχος έχοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το κέντρο του ρινγκ, ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι με στοχευμένες επιθέσεις, γρήγορη κίνηση και με αρκετά κλειστές άμυνες.

Το παιχνίδι θεωρήθηκε από τον Ολλανδό μάνατζερ το καλύτερο της βραδιάς, με τους δύο αθλητές να δίνουν έναν φοβερό αγώνα πάνω στο ρινγκ. Ο Λάνη πιο εντυπωσιακός και ουσιαστικός, ήξερε τι ήθελε μέσα στο ρινγκ και έτσι με το πέρας των τριών γύρων η απόφαση των κριτών ήταν υπέρ του, κερδίζοντας τον αγώνα με ομόφωνη απόφαση.

Μία ακόμα μεγάλη νίκη για τον Λάνη απέναντι σε έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο, που συνεχίζει σταθερά την ανοδική του πορεία με επαγγελματικούς αγώνες υψηλού επιπέδου εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας πάντα δίπλα του τους προπονητές του Μάνο Βασιλείου και Παναγιώτη Σώζο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ