fbpx

Άρης Άντονι: Από την Κέρκυρα στην Κολωνία και η άνοδός του στο Kickboxing (vid)

Άρης Άντονι Από την Κέρκυρα στην Κολωνία και η άνοδός του στο Kickboxing (vid)

Στο επεισόδιο #206 του Zulucast Talk, ο Ζανέττος Λουκά φιλοξενεί τον Άρη Άντονι, έναν αθλητή του kickboxing με μοναδική ιστορία και εμπειρίες. Ο Άρης μιλά για την αρχή της καριέρας του στα μαχητικά αθλήματα, τις προκλήσεις και τις νίκες του στους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, και την τολμηρή απόφαση να αφήσει την Κέρκυρα για την Κολωνία της Γερμανίας. Επιπλέον, μοιράζεται τις εμπειρίες του από τα εντατικά camp στην Ταϊλάνδη, τους αγώνες στο Enfusion και τον λόγο που πιστεύει ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε.

Άρης Άντονι: Από την Κέρκυρα στην Κολωνία και η άνοδός του στο Kickboxing

Ο Άντονι είναι αθλητής του kickboxing, με καταγωγή από την Αλβανία. Η οικογένεια του μετανάστευσε στην Ελλάδα όταν ήταν μικρό παιδί, και εγκαταστάθηκαν στην Κέρκυρα, όπου και μεγάλωσε. Από μικρός γνώρισε το kickboxing, εντασσόμενος στην Team Tsirigkakis. Αμέσως έδειξε το ταλέντο και την αφοσίωσή του, αγωνιζόμενος σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η καριέρα του τον οδήγησε σε αγώνες σε χώρες όπως η Κύπρος, το Βέλγιο, η Ιταλία, η Πολωνία, η Μάλτα, η Γερμανία και η Ολλανδία.

Ο Άντονι ξεχώρισε με τις επιδόσεις του, και το 2016 κέρδισε τον τίτλο Β Class στην Πολωνία. Έχει κατακτήσει τον τίτλο WKN National Champion Muay Thai και τον WKN National Champion. Το 2020 έκανε το μεγάλο βήμα να μετεγκατασταθεί στην Κολωνία της Γερμανίας, για να ενταχθεί στην ομάδα της Tiger Gym Kerpen, επιδιώκοντας να βελτιώσει τις ικανότητές του και να ανταγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Από τότε, συνεχίζει να αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Enfusion, στα 77 – 80 κιλά.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ