fbpx

WAKO Academy: Με απόλυτη επιτυχία το Διεθνές σεμινάριο Διαιτητών/ Κριτών στην Βουλγαρία

WAKO Academy: Με απόλυτη επιτυχία το Διεθνές σεμινάριο Διαιτητών/ Κριτών στην Βουλγαρία

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 28 Ιουνίου το Διεθνές σεμινάριο Διαιτητών/ Κριτών Kickboxing, WAKO Academy στην Βάρνα της Βουλγαρίας. Η διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 5 μέρες με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν συνολικά 70 διαιτητές τατάμι και ρινγκ από διάφορα κράτη. Είχαν όλοι την ευκαιρία να διδαχθούν συνολικά 5 ώρες θεωρία, 8 ώρες πρακτική εξάσκηση ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο χτίσιμο ομάδας και στην ψυχολογία του διαιτητή.

Μάλιστα στο σεμινάριο, βασική εισηγήτρια σε ότι αφορούσε το τατάμι ήταν η Ελευθερία Παναγοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής διαιτητών τατάμι της WAKO στην Ευρώπη και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ).

Η Ελευθερία Παναγοπούλου βασική εισηγήτρια για τα στυλ του τατάμι στο Διεθνές σεμινάριο Διαιτητών/ Κριτών WAKO Academy

Ο Εσθονός πρόεδρος της επιτροπής διαιτητών ring της WAKO, Yuri Lakhtikov και ο Φιλανδός τεχνικός διευθυντής της WAKO για τα στυλ του ring, Sami Savo, συμπλήρωναν την ομάδα των εισηγητών του σεμιναρίου.

Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έδωσαν γραπτές εξετάσεις στις οποίες υπήρξε απόλυτη επιτυχία.

Την τελευταία ημέρα το σεμινάριο έκλεισε με τον σχηματισμό της λέξης «WAKO» από τους συμμετέχοντες, μια ιδέα της δικής μας, Ελευθερίας Παναγοπούλου που υλοποιήθηκε σε λιγότερο από 5 λεπτά χάρη στην άψογη συνεργασία μεταξύ των διαιτητών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις 5 ημέρες του σεμιναρίου:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ