fbpx

LIVE αποτελέσματα από το No Limits 31: «Next Generation»

LIVE τα αποτελέσματα του No Limits 31: «Next Generation»

Το No Limits επέστρεψε και η ομάδα του RINGsports και των Δυναμικών Αθλημάτων του Apex Sports βρίσκεται στο Christmas Theater για να σας μεταφέρει το κλίμα του event και φυσικά να σας ενημερώσει σε ζωντανή ροή (LIVE) για τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Κάνοντας ανανέωση στο άρθρο μπορείτε να ενημερώνεστε σε πρώτο χρόνο για το αποτέλεσμα κάθε αγώνα που ολοκληρώνεται.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΟΗ:

  • PRE GAMES

1) Γιώργος Τσιρογιάννης (Νερομυλιωτης team) VS Θάνος Μπουρπουλιας (Πετρίδης ) boxing ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑΣ

2) Τρύφωνας Παπαδόπουλος (Χασάπης -Γατσης) VS Βασίλειος Μυζήθρας (Κιρσανίδης) boxing ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

3) Αθηναής Δημητρίου (Φώτης) VS Ελένη Γερογιάννη (Ζουγανέλη -Τουγκουσης) K-1 ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

4) Αρσέν Μαρτυροσιάν (Κύλας) VS Στάθης Μαντρόφσκι (Κιρσανιδης) boxing ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΜΑΝΤΡΟΦΣΚΙ

5) Παναγιώτης Μανιάτης (Χασάπης- Γατση) VS Οδυσσέας Φερεντίνος (Χατζής) boxing ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

6) Γαυγιωτάκης Παύλος (Κρητικός )VS Μάνθος Χαρκουτσάκης (Θεοδούλου ) K-1 ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΧΑΡΚΟΥΤΣΑΚΗΣ

7) Γαβριήλ Στεφάνου (Πλατάνα Μαυρίδης ) VS Ζήσης Μουρελάτος (Μακρίδης) K-1 ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ

8) Ιωάννης Τσεχερίδης (Πολατιδης) VS Θοδωρής Σαββόπουλος (Νικήτογλου ) K-1 ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

9) Σοφία Δεφίγκου (Στέλλα Ζουγανέλη Iron team) VS Ελένη Κάκαλη (Θεοφάνους) ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΔΕΦΙΓΚΟΥ

10) Βαλάντης Καμινιάρης (Κακουμπάβας) VS Κωνσταντίνος Βερύκοκος (Κιρσανιδης) boxing ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΚΑΜΙΝΙΑΡΗΣ

  • MAIN CARD

1) Κ-1 -70kg
Μάνος Παππάς (Καπώνης team) VS Παύλος Μιχάσι (Σταύρος Χατζής team)
Αριστερόχειρες και οι δύο. Καθαρή υπεροχή του Παππά στον 1ο γύρο με καλή πυγμαχία και πολλά γόνατα. Στο 2ο ανέβηκε και πίεσε ο Μιχάσι. Στον 3ο γύρο δέχτηκε δικαιολογημένη παρατήρηση για κράτημα ο Παππάς. Συνέχισε την πίεση με πυγμαχία ο Μιχάσι που έδωσε ότι είχε στον 3ο γύρο. Ομόφωνα νικητής ο Μιχάσι.

2) Boxing 4X3 70 kg
Γιώργος Παπαδόπουλος (Τουγκούσης-Ζουγανέλη team) VS Luka Beradze (Βαγγέλης Χατζής team)
Ωραία κλασική πυγμαχία και από τους δύο αθλητές. Ψάξιμο, κίνηση και δυνατοί συνδυασμοί. Ο Μπεράτζε το έψαχνε πιο ορθόδοξα με συνδυασμούς στο σώμα αλλά φλύαρος. Ο Παπαδόπουλος απαντούσε δυνατά και αρκετά κροσέ βρήκαν στόχο. Με ομόφωνη απόφαση πήρε τη ρεβάνς από τον Γεωργιανό αντίπαλο του.

3) Κ-1 56 kg
Σπύρος Μεντής (Κρητικός team) VS Έρσι Πέπα (Θεοφάνους team)
Εξαιρετικό θέαμα με πολύ κίνηση και δύναμη και από τους δύο αθλητές παρόλα τα χαμηλά κιλά. Πολλές ανταλλαγές και σερί χτυπημάτων, πυγμαχία, λακτίσματα και γόνατα. Στον 3ο ένα Ζαμπιδικο γόνατο (ψαλίδι) του Πέπα έδωσε νοκ ντάουν στο σαγόνι του Μεντή που έκατσε αλλά σηκώθηκε. Τρομερές δυνάμεις και αντοχές και από τους δύο. Το κάτι παραπάνω έκανε ο Έρσι Πέπα που έπαιζε με ένα σκίσιμο στο δεξί φρύδι από τον τον 2ο γύρο. Ένας πλήρης αθλητής που πήρε την νίκη με ομόφωνη απόφαση.

4) Κ-1 67 kg
Μαρίνος Κωστόπουλος (Παπουτσάκης team) VS Αλέξανδρος Τζάρντα (Αργυρόπουλος team)
Τρία δυνατά low blow με γόνατο έφεραν παρατήρηση για τον Κωστόπουλο. Ο Τζάρντα με πολύ δυνατή πυγμαχία πήρε ξεκάθαρη υπεροχή στον 1ο γύρο. Ίδιο σκηνικό και στον 2ο γύρο, low blow και παρατήρηση για Κωστόπουλο, πολύ δυνατές απαντήσεις με χέρια του Τζάρντα που βρίσκουν στόχο στα πολύ δυνατά λακτίσματα του Μαρίνου. 3ος και φανταστικός γύρος, χωρίς άμυνες κουρασμένοι και οι δύο, πάρα πολλά σημεία και βέβαια.. θέαμα. Νικητής ο Τζάρντα με ομόφωνη απόφαση. Η απονομή έγινε από τον Σταμάτη Μπιτάκο.

5) Κ-1 56kg
Χρήστος Πλουμπής (Μερτογλου team) VS Λουκάς Άρνης (Θεοδούλου team)
Κράτησε απόσταση με λακτίσματα και κίνηση ο Άρνης, δεν μπορεί να μπει από κοντά ο Πλουμπής για να εκμεταλλευτεί την δύναμη του στον 1ο γύρο. Ελέγχει πλήρως τον ρυθμό στον 2ο και 3ο ο Άρνης με λακτίσματα, γόνατα και επιθέσεις πρώτος, με τον Πλουμπής να μην μπορεί να βρει λύση. Ομόφωνα νικητής ο Άρνης, να σημειωθεί ότι υπήρχε και διάφορα στα κιλά υπέρ του Πλουμπής που ξεκίνησε με ποινή τον αγώνα. Απονομή από τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

6) Main fight Next Gen K-1 67kg
Γιάννης Γιαννόπουλος (Καπώνης team) VS Στέφανος Γκόγκος (Στεφανίδης team)
Νίκη για Γκόγκο που όσο πέρναγε η ώρα ανέβαινε. Πολύ καλά πόδια και γόνατα από τον Γιαννόπουλο, πολύ δυνατός και ψυχωμένος ο Γκόγκος που πήρε την πρώτη ζώνη που δόθηκε. Να σημειώσουμε ότι οι δύο αθλητές ξεχώρισαν στο boot camp του NO LIMITS στο ΣΕΦ και πήραν το εισιτήριο για την main card. Απονομή από τον Σταύρο Χατζή και εκπροσωπώντας το APEXSPORTS ο Βίκτωρας Ρέντης.

7) Boxing 4Χ3 81kg
Νίκος Αβραμίδης (Armani Danelyan) VS Αλέξανδρος Τσόλκας (Γρηγορόπουλος team)
Αβραμίδης με λιγότερες προσπάθειες περισσότερα χτυπήματα, συγκεντρωμένα και δυνατά στον 1ο γύρο. Ο Τσόλκας έχει ωραία κίνηση, τεχνική αλλά με το αριστερό χέρι χαμηλά. Όσο περνάει η ώρα μεγαλώνει η διαφορά, με τον Αβραμίδη να βάζει πολύ δύναμη και να δουλεύει πολύ τη μέση του. Η νίκη πήγε ομόφωνα στον Αβραμίδη. Την απονομή την έκανε ο προπονητής Ταεκβοντό, Σάββας Γαβριηλίδης.

8) Main Fight Boxing 6X3 85 kg
Γιάννης Fejzullai (Κρητικός camp) VS Χαρίλης Μαλιχούδης (Πουρουτζόγλου team)
Ο Καβαλιώτης Μαλιχούδης επιστρέφει στα ρινγκ μετά από 4 χρόνια. Αήττητος και αυτός όπως και ο Φεζουλάι, με τον τελευταίο να δηλώνει ότι θα ξεκαθαρίσει η κατηγορία. Ο Γιάννης ήδη 8 χρόνια αήττητος. 24 αγώνες 22 νίκες με 18 νοκ άουτ ο Χάρης Μαλιχούδης. 110 αγώνες 63 νοκ άουτ, αήττητος σε Kickboxing και Πυγμαχία ο Γιάννης Φεζουλάι. Ο κάτοχος της ζώνης που σήμερα την υπερασπίζεται.
Ξεκίνησε καλύτερα ο Μαλιχούδης αλλά από τη μέση κ μετά ο 1ος γύρος πήγε Φεζουλάι. Στο 2ο είχε τη υπεροχή ο Φεζουλάι αλλά σε μια ανταλλαγή ένα δυνατό αριστερό κροσέ τον πέτυχε σαγόνι και τον έστειλε στο καναβάτσο. Νίκη με νοκ άουτ για τον Μαλιχούδη στον 2ο γύρο που κάνει ένα εντυπωσιακό comeback.

LIVE τα αποτελέσματα της main card του No Limits 31: «Next Generation»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ