fbpx

Ζυγίστηκε και είναι έτοιμος για «πόλεμο» στην 8άδα του K-1 Japan ο Άγγελος Μαρτίνος

Ζυγίστηκε και είναι έτοιμος για «πόλεμο» στην 8άδα του K-1 Japan ο Άγγελος Μαρτίνος

Άγγελος Μαρτίνος, ένας αθλητής που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σταθερά στις κορυφαίες διοργανώσεις kickboxing στον κόσμο. Επιστρέφει (ξανά) αύριο για αγώνα στο «Champions League» του αθλήματος, στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Ο Μαρτίνος δουλεύοντας σιωπηλά και με το κεφάλι χαμηλά έχει καταφέρει και με μεγάλη διάρκεια μάλιστα να αγωνίζεται σε διοργανώσεις «όνειρο» για πολλούς αθλητές, χωρίς να έχει πάρει την αναγνωρισιμότητα που του αρμόζει. Αυτό γιατί και ο ίδιος αλλά και ο προπονητής του Θανάσης Καρούσος έχουν επιλέξει να πράττουν, παρά να μιλούν και να κρατούν χαμηλά του τόνους.

Αύριο ο Μαρτίνος μπαίνει στη «φωτιά» του K-1 της Ιαπωνίας για να αγωνιστεί σε 8άδα με τους καλύτερους 55άρηδες (55kg) του κόσμου. Όποιος γνωρίζει, έστω και τα βασικά, καταλαβαίνει τον βαθμό δυσκολίας σε αυτή την κατηγορία, μιας και οι Ιάπωνες είναι πολύ δυνατοί στα ελαφριά κιλά.

Στα προημιτελικά του τουρνουά θα βρει απέναντί του τον Ιάπωνα Riamu. Με νίκη του, επιστρέφει στην Ιαπωνία στις 29 Σεπτεμβρίου για τα ημιτελικά της 8άδας. Να σημειώσουμε ότι στο τουρνουά συμμετέχουν κατά το ήμισυ (4) αθλητές από την Ιαπωνία.

Η ζύγιση των αθλητών πραγματοποιήθηκε σήμερα, πρωινές ώρες Ελλάδος. Άύριο ο Μαρτίνος θα πέσει με όλα του τα όπλα στη μάχη για το εισιτήριο του ημιτελικού. Αποστολή δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη μιας και έχει όλα τα εφόδια για να περάσει όχι μόνο στην επόμενη φάση αλλά και για να κατακτήσει το τουρνουά.

Ο Στέλιος Πολίτης και το Gods of War Management έχουν βάλει για τα καλά το «χέρι» τους και σε αυτή την μεγάλη ευκαιρία για τον Μαρτίνο. Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει φέρει κορυφαίου επιπέδου μάχες και τεράστιες ευκαιρίες για τον Έλληνα αθλητή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο πρωινές ώρες για τη χώρα μας στο εθνικό -εμβληματικό- στάδιο Yoyogi στο Τόκιο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ