fbpx

Ευσταθιάδης και Καλλιονίδης από BG Academy με Μαροκινούς αντιπάλους στο LFC II

Ευσταθιάδης και Καλλιονίδης από BG Academy με Μαροκινούς αντιπάλους στο LFC II

Δυνατές μάχες θα δώσουν οι αθλητές του BG Academy Χρήστος Ευσταθιάδης και Θοδωρής Καλλιονίδης στο επερχόμενο, δεύτερο event του LFC.

Ο διοργανωτής Ξενοφών Σκούρας θέλοντας να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της διοργάνωσης, έφερε ειδικά για τους δύο αθλητές, αντιπάλους από το πάνω ράφι και πιο συγκεκριμένα από την Ολλανδία.

Ο Χρήστος Ευσταθιάδης θα αγωνιστεί στην main card της διοργάνωσης κάνοντας το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό kickboxing, έτοιμος να αποδείξει την αξία του. Αντίπαλός του, ο Μαροκινός Anass Ganfoudi από το EL Otmani Gym του Άμστερνταμ, με παρουσία στο Enfusion και ένα σερί τεσσάρων νικών, έρχεται αποφασισμένος να συνεχίσει την αήττητη πορεία του.

Ο Ευσταθιάδης από BG Academy με Μαροκινό αντίπαλο στο LFC II

Η ένταση θα είναι στον μέγιστο βαθμό, καθώς αυτοί οι δύο μαχητές θα συγκρουστούν σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται δράση και αδρεναλίνη.

Ο Θοδωρής Καλλιονίδης ήταν αρχικά να αγωνιστεί με τον Κωνσταντίνο Ποτουρίδη από την ομάδα IRON team αλλά όπως ο ίδιος ο αθλητής ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, τραυματίστηκε στα πλευρά και δε θα μπορέσει να αγωνιστεί. Έτσι η θέση του Ποτουρίδη αντικαταστάθηκε άμεσα με τον επίσης Μαροκινό Sami Kissami από το EL Otmani Gym του Άμστερνταμ.

Ο Καλλιονίδης από BG Academy με Μαροκινό αντίπαλο στο LFC II

Οι δύο νεαροί και εξαιρετικά ταλαντούχοι μαχητές έρχονται στο ρινγκ των θρύλων, έτοιμοι να καθηλώσουν το κοινό με την ένταση και τον δυναμισμό τους. Ο αγώνας παρότι θα πραγματοποιηθεί στην undercard της διοργάνωσης, μετατρέπετε σε διεθνή μάχη για τον Έλληνα αθλητή και το ενδιαφέρον εκτοξεύεται στα ύψη.

Δυνατές προκλήσεις για τους αθλητές του Γιώργου Χαλκίδη και του Μπάμπη Παπαδόπουλου σε μια διοργάνωση που στο περσινό, πρώτο event της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και φέτος επιστρέφει ακόμα πιο δυνατή.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο κλειστό του Μετς με τηλεοπτική κάλυψη από τον ANT1+.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ