fbpx

“Fighters Athanasopoulos” Πρωταθλητής σύλλογος Kickboxing… ξανά και ξανά!

FIGHTERS

Fighters Athanasopoulos! 34 χρόνια στην κορυφή με αγωνιστικό πνεύμα, συνέπεια, σεβασμό και διάρκεια! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing 28, 29 & 30 Ιουνίου 2024, Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ

Οι Fighters Athanasopoulos, η κορυφαία και πρωτοπόρος ομάδα Κickboxing και Boxing στην Ελλάδα, επέστρεψε θριαμβευτικά από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΠΟΚ με εξαιρετική απόδοση σε νίκες και διακρίσεις, δημιουργώντας ένα επιτυχημένο αγωνιστικά τριήμερο σε ring & tatami.

Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Κατακτώντας την κορυφή του βάθρου! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ !

Με 137 συμμετοχές σε Α΄& Β΄ κατηγορία, οι αθλητές κατακτούν 53 ΧΡΥΣΑ, 32 ΑΡΓΥΡΑ & 29 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη δυναμική και την ποιότητα της ομάδας! Με 40 προκρίσεις – θέσεις στην Εθνική Ομάδα, οι πρωταθλητές της Α’ κατηγορίας λαμβάνουν το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο ABU DHABI, ενώ όλοι αποτελούν περήφανα μέλη της Εθνικής ομάδας Kickboxing.

Τα 53 ΧΡΥΣΑ μετάλλια επιβεβαιώνουν τον ένα και μοναδικό λόγο, που οι Fighters είναι στη κορυφή και γράφουν ιστορία εδώ και 34 χρόνια!

Η μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing αποδεικνύει την ποιοτική και μεθοδική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και αναδεικνύει το ταλέντο και την αποφασιστικότητά όλων των αθλητών της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα.

Μια Κληρονομιά Αριστείας! Με παρουσία στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων από το 1990 και έχοντας αναδείξει περισσότερους από 1300 Έλληνες πρωταθλητές στο kickboxing & boxing, οι Fighters Athanasopoulos έχουν δημιουργήσει μια κληρονομιά αριστείας που διατηρείται από γενιά σε γενιά.

Our Legacy: Our Journey ONE TEAM WE STAND STRONG! Αlways With a Will to Succeed!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ