fbpx

H Πανταζή στέλνει τη Μαρία Νέλλα στο “SFS XXIII DRAGONS”

Η Μαρία Πανταζή αργά χτες το βράδυ ανακοίνωσε έναν ακόμα σπουδαίο αγώνα. Αυτή τη φορά στέλνει τη Μαρία Νέλλα στην Αγγλία και στο Ντάνστεϊμπλ,

Η Μαρία Πανταζή αργά χτες το βράδυ ανακοίνωσε έναν ακόμα σπουδαίο αγώνα. Αυτή τη φορά στέλνει τη Μαρία Νέλλα στην Αγγλία και στο Ντάνστεϊμπλ, για λογαριασμό του “Super Fight Series” στο event με τίτλο “Dragons“. Θα μοιράσει το ρινγκ με την ντόπια ηρωίδα Farzana Shaukat, σε επαγγελματικό αγώνα με όρους Full K1. H διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στο Dunstable που είναι 30 μίλια βόρεια του Λονδίνου, με πληθυσμό 35.000 κατοίκων. Ενδιαφέρον έχει το πως παρουσιάζουν οι διοργανωτές τον αγώνα, αντιγράφουμε…!

Η Farzana είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη αθλήτρια! Έχει μόνιμο συμβόλαιο με το SFS! Έκανε το PRO ντεμπούτο της στο τελευταίο event και έκανε μια επική εμφάνιση απέναντι σε έναν σκληρό διεθνή αντίπαλο. Ήταν κυριολεκτικά ένας από τους αγαπημένους μας αγώνες της διοργάνωσης! Τώρα για αυτόν τον επόμενο αγώνα η αντίπαλός της (Νέλλα) φέρνει πραγματικά κορυφαίο επίπεδο! Εκπροσωπώντας το StormGym UK και με προπονητή τον Amir Subasic, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Farzana θα είναι έτοιμη για το Χάος και τον Πόλεμο στις 21 Σεπτεμβρίου!

Η Μαρία είναι μια πολύ δυνατή μαχήτρια από την Ελλάδα! “The Real Deal”. Πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ1 2022. Πρωταθλήτρια Ευρώπης WAKO K1. Έδωσε μια άγρια μάχη στην Ιαπωνία στο επίσημο K-1 Show! Είναι σκληρή! Εκπροσωπώντας το EFL ACADEMY ATHENS GREECE, και με προπονητή τον Ηρακλή Μέρτογλου, το εννοούν όταν μπαίνουν στο ρινγκ!

Εδώ το έχουμε λοιπόν! Ένας συγκλονιστικός αγώνας και μόλις ο 3ος αγώνας που ανακοινώθηκε! Αυτό θα είναι ένα ΕΠΙΚΟ ΣΟΟΥ!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ