fbpx

Mακεδονιάδη και Δίγκα έστειλε ο Περγιάλης στις Βρυξέλλες για το FIGHT 12

FIGHT

Ο Γιώργος Περγιάλης ξαναχτυπά και στέλνει δυο Έλληνες αθλητές στο FIGHT 12 των Βρυξελλών. Η ομάδα είναι ήδη στο αεροπλάνο με τη ζύγιση να είναι σε λίγες ώρες.

O αθλητής του Κώστα Ευριβιάδη και του Kinezos Team, Κωνσταντίνος Μακεδονιάδης θα αντιμετωπίσει σ ένα ιστορικό αγώνα -και main event- τον εμβληματικό Alim Nabyief. Ο Ουκρανός πρωταθλητής των Glory και του Ρωσικού W5 επιστρέφει στα ρινγκ μετά από 2 χρόνια! Μια τεράστια ευκαιρία αλλά και πρόκληση για τον 21χρονο ανερχόμενο Κωνσταντίνο.

Να θυμίσουμε ότι ο Περγιάλης είχε “τεστάρει” τον Μακεδονιάδη πριν 2 χρόνια στο Ολλανδικό WFL, ενώ είχε αγωνιστεί και στον αγώνα επιστροφής του Νίκου Κελέκη. Άλλο ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας ήταν ότι αγωνίστηκε πριν ένα μήνα απέναντι στον “πολύ” Λέβαν Γκουρούλι καθώς αντικατέστησε αθλητή την τελευταία στιγμή. Ο Γκουρούλι είναι ο προπονητής του άλλου Έλληνα που ταξιδεύει για Βέλγιο του Δίγκα!

Alim is Back!! Έτσι προμοτάρουν τον αγώνα οι διοργανωτές

Κάτι τελευταίο για τον Nabyief! Η καριέρα του ουσιαστικά ξεκίνησε στην Ελλάδα πάλι σε promotion του Γιώργου Περγιάλη! Ήταν μόλις 18 ετών όταν είχε έρθει Θεσσαλονίκη και στην “Αποβάθρα 8” το 2012, με αντίπαλο τον Βασίλη “North” Κακαρίκο! Τότε πήρε τον τίτλο με διακοπή μετά από ένα σκίσιμο του Βασίλη, που δεν τον άφησαν να συνεχίσει. Ο Ουκρανός να σημειώσουμε ότι αποθεώνει τον Μακεδονιάδη τονίζοντας στα social του “ότι κανείς δεν δέχτηκε να αγωνιστεί μαζί μου, παρά μόνο ο Έλληνας“!

Γιώργος Περγιάλης στην ιστορική διοργάνωση το 2012 στην Θεσσαλονίκη
Alim Nabyief σηκώνει το χέρι του Βασίλη “North” Κακαρίκου

Ο Λάμπης Δίγκας αθλητής του Λεβάν Γκουρούλι είναι ο δεύτερος Έλληνας που θα αγωνιστεί στο FIGHT 12 -Fight For Honor-. O Δίγκας έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο εξωτερικό. Έχει πάρει παιχνίδια από τον Γιώργο Περγιάλη σε μεγάλες διοργανώσεις όπως στα WFL Ολλανδία, Enfussion Γερμανία. Μετά και την τελευταία του επιτυχημένη εμφάνιση στην Αγγλία, πήρε το εισιτήριο για το Βέλγιο. Στα 61 κιλά θα βρει απέναντί του ένα πολύ καλό αντίπαλο, τον Hicham Moujtahid.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ