fbpx

Με τον αήττητο Μαροκινό Yassin Airad ο Παροτσίδης στο LFC II

Με τον αήττητο Μαροκινό Yassin Airad ο Παροτσίδης στο LFC II

Ανακοινώθηκε ο Έλληνας αντίπαλος του αήττητου Μαροκινού Yassin Airad για το δεύτερο event του Legends Final Combat (LFC).

Ο δυναμικός Θεόφιλος Παροτσίδης από το Mr KO GYM με προπονητή τον Παντελή Τζαφέρη θα είναι ο αθλητής που επιλέχθηκε από το promotion του LFC για να βγάλει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Ο Airad έρχεται αποφασισμένος από την Ολλανδία και το Mousid Gym να συνεχίσει το αήττητο σερί του το οποίο έχει μέσα νίκες από ENFUSION και 8TKO ενώ ο Παροτσίδης έχει ως στόχο μία καλή εμφάνιση και φυσικά να σπάσει το σερί αυτό παίρνοντας την νίκη.

Παροτσίδης και Airad θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη. Αυτή η σύγκρουση είναι γεμάτη πάθος και αμείλικτο ανταγωνισμό ενώ υπόσχεται να είναι μια από τις πιο καθηλωτικές μάχες της βραδιάς.

Η μάχη φυσικά παίρνει θέση στην main card της βραδιάς και θα πραγματοποιηθεί με όρους K1 στα 75kg, με διάρκεια 3 γύρους των 3 λεπτών.

Το δεύτερο event του LFC είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 14 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Μετς ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από τον ANT1+.

Με τον αήττητο Μαροκινό Yassin Airad ο Παροτσίδης στο LFC II

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ