fbpx

Επιτυχημένο το event του Combat Strike 9 στο ανοιχτό θέατρο Ασπροπύργου

Επιτυχημένο το event του Combat Strike 9 στο ανοιχτό θέατρο Ασπροπύργου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 23 Ιουνίου, η διοργάνωση Combat Strike 9, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο Ασπροπύργου. Η εκδήλωση αυτή, ήταν ένα από τα σημαντικότερα event της χρονιάς, προσελκύοντας πλήθος θεατών και συμμετεχόντων.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική, καθώς οι κορυφαίοι αθλητές του Kickboxing και της Πυγμαχίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές και δυνατούς αγώνες. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου, γεμάτους δράση και ένταση.

Η διοργάνωση κύλησε ομαλά εξασφαλίζοντας την άνεση και την ικανοποίηση τόσο των θεατών όσο και των αθλητών.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος έδειξαν το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και αφοσίωσης στο άθλημα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στο κοινό ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στους νικητές των αγώνων αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για το ήθος και την αθλητική τους συμπεριφορά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς, στο co-main event ο αθλητής Χρήστος Μιχαλούτσος από την ομάδα Bulls Fight Academy κέρδισε τον αντίπαλο του Nugzar Tugushi από την ομάδα Cobra Team Boxing Club μετά από τρεις δυνατούς γύρους με απόφαση διαιτητή, ενώ στο main event της βραδιάς ο αθλητής του Arena Fighting Team Οδυσσέας Κωτσόπουλος κέρδισε τον αντίπαλό του Μπάμπη Δραγατσίκη από το Fight Dna με απόφαση διαιτητή.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ