fbpx

«Πέταξαν» για τίτλους στη νήσο Ρεϋνιόν Τσουκαλάς και Καραγιάννης

«Πέταξαν» για τίτλους στη νήσο Ρεϋνιόν Τσουκαλάς και Καραγιάννης

Αναχώρησαν από την Ελλάδα χθες το απόγευμα με προορισμό το νησί Ρεϋνιόν στον Ινδικό ωκεανό (ανατολικά της Μαδαγασκάρης και νοτιοδυτικά του Μαυρίκιου), οι Γιάννης Τσουκαλάς και Φώτης Καραγιάννης.

Οι δύο αθλητές είναι προγραμματισμένο να αγωνιστούν το Σάββατο 22 Ιουνίου στην διοργάνωση SUPER FIGHT, διεκδικώντας μάλιστα έναν Παγκόσμιο και έναν Ευρωπαϊκό τίτλο της ISKA.

Ο αθλητής του Νίκου Γκίκα από το Mallios-Gkikas team Γιάννης Τσουκαλάς, θα αγωνιστεί για τον interim παγκόσμιο τίτλο της ISKA στα -65kg με αντίπαλο τον Γάλλο Jeremy Monteiro, με τον αγώνα να πραγματοποιείται με όρους K1 και να έχει διάρκεια 5 γύρους των 3 λεπτών. Η αναμέτρηση αυτή θα είναι το main event της βραδιάς.

Το ίδιο βράδυ θα αγωνιστεί και ο αθλητής του Γιώργου Γκιόκα από το Savage camp, Φώτης Καραγιάννης αντιμετωπίζοντας τον επίσης Γάλλο Josue Absalon για τον ευρωπαϊκό τίτλο της ISKA. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με όρους K1 στα -61kg και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Έλληνα αθλητή μιας και θα κάνει το ντεμπούτο του σε τόσο υψηλών απαιτήσεων αγώνα.

Μαζί με τους δύο αθλητές βρίσκεται ο manager Στέλιος Πολίτης ενώ αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ζύγιση και τα staredowns της διοργάνωσης για τα οποία θα σας ενημερώσουμε σε νέο άρθρο.

«Πέταξαν» για τίτλους στη νήσο Ρεϋνιόν Τσουκαλάς και Καραγιάννης

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ