fbpx

Χρυσό μετάλλιο για την Ελένη Κωνσταντοπούλου στο 29th Hungarian Kickboxing World Cup

Χρυσό μετάλλιο για την Ελένη Κωνσταντοπούλου στο 29th Hungarian Kickboxing World Cup

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια από το Konstantopoulos team, Ελένη Κωνσταντοπούλου η οποία κατάφερε να ανέβει και φέτος στο βάθρο του 29th Hungarian Kickboxing World Cup κατακτώντας το ένα από τα 3 χρυσά μετάλλια της εθνικής μας ομάδας.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίστηκε στο στυλ των Lowkicks στην κατηγορία των 52kg, αντιμετωπίζοντας και κερδίζοντας ομόφωνα στον ημιτελικό την Πολωνέζα Maja Hanckowiak. Στον τελικό βρήκε απέναντί της την Linda Radesic από την Κροατία, κερδίζοντας τον αγώνα και το χρυσό μετάλλιο σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO).

Η Κωνσταντοπούλου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο προηγούμενο πρωτάθλημα το 2023, επιστρέφοντας φέτος για να τελειώσει τη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση.

Πολύτιμη η βοήθεια του προπονητή Σταύρου Χατζή στην μεγάλη αυτή επιτυχία τον οποίο και ευχαρίστησε δημοσίως η ομάδα Konstantopoulos team με επικεφαλής προπονητή τον πατέρα και προπονητή της Ελένης Κωνσταντοπούλου, Αλέκο Κωνσταντόπουλο.

Επόμενος στόχος για την δυναμική νεαρή αθλήτρια το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kickboxing 2024 που θα πραγματοποιηθεί 28 έως 30 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ