fbpx

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kickboxing της WAKO έρχεται τον Νοέμβρη στην Ελλάδα

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kickboxing της WAKO έρχεται τον Νοέμβρη στην Ελλάδα

Μία πολύ σπουδαία είδηση έχει γίνει γνωστή τους τελευταίους μήνες, καθώς το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kickboxing 2024 της WAKO έρχεται στην Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ.

Από την 1η έως την 10η Νοεμβρίου η χώρα μας θα φιλοξενήσει την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση της επίσημα αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας WAKO από την Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Βετεράνων.

Τη χώρα μας αναμένεται να επισκεφθούν χιλιάδες αθλητές, προπονητές και συνοδοί αποστολών από κάθε γωνιά του κόσμου, στην 10ήμερη ευρωπαϊκή γιορτή του αθλήματος.

«Αγαπητά μέλη και φίλοι της WAKO,

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να σας προσκαλέσω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Βετεράνων 2024, το πιο διάσημο και πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς για την κοινότητα του kickboxing στην Ευρώπη . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν είναι μόνο μια επίδειξη των καλύτερων ταλέντων και δεξιοτήτων των αθλητών μας, αλλά και μια γιορτή του αθλητισμού μας, των αξιών μας και του πολιτισμού μας. Είναι μια ευκαιρία να ενισχύσουμε τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των εθνικών μας ομοσπονδιών και να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την αναγνώριση του kickboxing στην Ευρώπη και όχι μόνο. Ως παγκόσμια ομοσπονδία kickboxing αναγνωρισμένη από τη ΔΟΕ, η WAKO δεσμεύεται να υποστηρίζει την ανάπτυξη και την αριστεία του αθλήματός μας και να ενθαρρύνει την κατανόηση και την πολιτιστική σύνδεση μεταξύ των διαφορετικών και ζωντανών μελών μας. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μια τέλεια πλατφόρμα για να επιδείξουμε το όραμα και την αποστολή μας και να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά kickboxers. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing, οικοδεσπότη της διοργάνωσης, για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή της να διοργανώσει ένα επιτυχημένο και αξέχαστο πρωτάθλημα. Στον Πρόεδρο της WAKO Europe κ. Istvan Kiraly για τη συνεχή ανάπτυξη του αθλήματος στην Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα μας προσφέρουν ένα θερμό καλωσόρισμα και μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Σας προτρέπω να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατό και να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτό το ιστορικό και συναρπαστικό γεγονός. Ανυπομονώ να σας δω στην Αθήνα και να παρακολουθήσω τα καλύτερα του ευρωπαϊκού kickboxing» είναι το μήνυμα του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO), Roy Baker.

Από ελληνικής πλευράς, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ) Μιχάλης Τριανταφύλλου, δήλωσε σχετικά με την ανάληψη της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τη χώρα μας:

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing στους κλάδους Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Full Contact, K1, Low Kick και Musical Forms, που θα γίνουν στην όμορφη πόλη της Αθήνας από 1-10 Νοεμβρίου 2024. Η μεγάλη μας αγάπη για το άθλημα του kickboxing, την περιοχή που θα γίνει το πρωτάθλημα, τα πολύ καλά ξενοδοχεία που έχουμε επιλέξει, η περίφημη ελληνική φιλοξενία και η πολύ καλή οργανωτική επιτροπή μας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο αυτής της διοργάνωσης, την ισότητα όλων των αθλητών, το fair play και το επίπεδο που έχει μόνο η WAKO παγκοσμίως. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό το πρωτάθλημα να είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και μια σημαντική πηγή όμορφων και θετικών αναμνήσεων για όλους όσους θα συμμετέχουν, είτε ως αθλητές είτε ως προπονητές, ως υπεύθυνοι, ως γονείς ή ακόμα και ως απλοί φίλοι του αθλήματος. Επιπλέον, ο καθένας από εσάς ξεχωριστά αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την ανάπτυξη του αθλήματος και όλοι μαζί είμαστε το άθλημα, εκφράζοντας και προβάλλοντας το επίπεδο, την ιστορία, την ομορφιά και τον δυναμισμό του kickboxing. Ελπίζω να σας δω όλους εδώ στην Ελλάδα και να ευχηθώ ότι καλύτερο σε εσάς, στους αθλητές σας και στο άθλημά μας».

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που αποζημιώνει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια η Πανελλήνια Ομοσπονδία με μπροστάρηδες τον πρόεδρο Μιχάλη Τριανταφύλλου και τον αντιπρόεδρο Αντώνη Μαυρομμάτη για την συνεχή εξέλιξη του kickboxing στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα σας ανακοινώνουμε σταδιακά όσο θα πλησιάζουμε στην ημέρα έναρξης της διοργάνωσης.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kickboxing της WAKO έρχεται τον Νοέμβρη στην Ελλάδα

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ