fbpx

Ο Λάνη με τον Μαροκινό Driss στο LFC II: «Rising from the Ashes»

Ο Λάνη με τον Μαροκινό Driss στο LFC II: «Rising from the Ashes»

Ανακοινώθηκε ο Έλληνας αθλητής που θα βρεθεί απέναντι από τον Μαροκινό Otmani Driss στο Legends Final Combat II: «Rising from the Ashes».

Ο ασταμάτητος Αλέξανδρος Λάνη που μόλις πριν 4 μέρες αγωνίστηκε στην Τσεχία, θα είναι ο εκλεκτός του διοργανωτή Ξενοφών Σκούρα για να βγάλει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Ο φορμαρισμένος Λάνη με προπονητές τους Μάνο Βασιλείου και Παναγιώτη Σώζο από το K1 GYM αγωνίζεται σε φοβερή συχνότητα, με την εξέλιξή του μέσα στο ρινγκ να είναι ραγδαία. Διαθέτει απίστευτη δύναμη και τεχνική και είναι έτοιμος να δείξει γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στην κατηγορία του.

Από την άλλη ο Driss έρχεται από την Ολλανδία και το Oude West Gym έχοντας μάλιστα στο βιογραφικό του συμμετοχή στο ENFUSION, οπότε μιλάμε για μία σοβαρή περίπτωση αθλητή. Στόχος του να αποδείξει την υπεροχή του και να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στον Λάνη.

Οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν με όρους K1 στα 63kg, με την εκρηκτική αυτή αναμέτρηση να έχει διάρκεια 3 γύρων των 3 λεπτών.

Ο αγώνας θα είναι μέρος της main card του δεύτερου event του LFC, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μετς την Κυριακή 14 Ιουλίου και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το ANT1+.

Ο Λάνη με τον Μαροκινό Driss στο LFC II: «Rising from the Ashes»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ