fbpx

Ήττα μετά από τεχνική απόφαση ο Καπώνης στην Γεωργία (vid)

Ήττα μετά από τεχνική απόφαση ο Καπώνης στην Γεωργία (vid)

Στην Γεωργία για τον Παγκόσμιο τίτλο της διοργάνωσης Integra Fighting Championship (IFC) αγωνίστηκε χθες βράδυ ο Άγγελος Καπώνης.

Το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά για τον αθλητή του Diamond Camp μέχρι που στον τέταρτο γύρο το παιχνίδι έμελλε να κριθεί με τεχνική απόφαση.

Σε μια συμπλοκή, ο Γεωργιανός χτυπάει τον Άγγελο στο μάτι με τα δάχτυλα με τον διαιτητή να σταματάει το παιχνίδι για λίγο και να του κάνει σύσταση. Το παιχνίδι συνεχίστηκε ενώ μετά από λίγο γίνεται το ίδιο από τον Άγγελο πάλι σε μια ανταλλαγή χτυπημάτων. Ο Γεωργιανός δείχνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και δίνουν επίσημη παρατήρηση στον Άγγελο όπου του κόβουν έναν πόντο στον γύρο σαν ποινή.

Έπειτα το παιχνίδι σταματάει και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του αγώνα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου, δίνουν με Τεχνική Απόφαση την νίκη στον Γεωργιανό.

Η ελληνική πλευρά απογοητευμένη με την εξέλιξη αυτή, ζήτησε αμέσως ρεβάνς που όπως όλα δείχνουν θα την κάνουν αποδεκτή από την διοργάνωση και την ομάδα του Γεωργιανού αθλητή

«Δεν πειράζει, μικρός είναι θα έχει ευκαιρίες πολλές. Ήταν πολύ καλός αγώνας, υψηλού επιπέδου. Στάθηκε επάξια και βγήκε αλώβητος. Θα γίνει ρεβάνς να τελειώσει το παιχνίδι όπως πρέπει» μας δήλωσε ο προπονητής και πατέρας του Άγγελου, Παύλος Καπώνης, ενώ συνέχισε: «Κρίμα να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο ένα παιχνίδι παγκόσμιου τίτλου με ΤΕΧΝΙΚΉ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ζητήσαμε ρεβάνς και λογικά θα την δώσουν γιατί ενθουσιάστηκαν όλοι από την απόδοση και των δύο αθλητών».

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ