fbpx

Οριακή ήττα ο Λάνη στην Πράγα – Δίκαια χαμένος ο Παπαδόπουλος

Οριακή ήττα ο Λάνη στην Πράγα – Δίκαια χαμένος ο Παπαδόπουλος

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση από το K1 GYM είχαμε χθες βράδυ στην Τσεχία και την διοργάνωση «THE RING 12». Αλέξανδρος Λάνη και Ίωνας Παπαδόπουλος αγωνίστηκαν με όλη τους την ψυχή απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, συνοδευόμενοι από τον προπονητή Μάνο Βασιλείου.

Ο Λάνη έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι στον σκληρό Τσέχο Lukáš Hudler με το παιχνίδι να είναι ένας πραγματικός «πόλεμος» και στους 3 γύρους. «Ο Άλεξ είχε κυριαρχία και πίεζε πολύ. Και ο Τσέχος ήταν πάρα πολύ καλός με πιο θεαματικούς συνδυασμούς αλλά έβρισκε έναν καλά κλειστό Άλεξ που είχε πιο καθαρά χτυπήματα. Κι ο Τσέχος παικταράς, τεχνίτης και γρήγορος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που η νίκη θα μπορούσε να δοθεί και σε εμάς» μας δήλωσε ο προπονητής του Λάνη, Μάνος Βασιλείου.

Ο αγώνας κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες με τους κριτές να δίνουν τη νίκη στον Παγκόσμιο πρωταθλητή το 2022 και δεύτερο Πανευρωπαϊκό πρωταθλητή το 2021 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO), Lukáš Hudler.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα η ελληνική αποστολή δέχθηκε τα συγχαρητήρια των Τσέχων και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών, αφού από τον προηγούμενο αγώνα στην Τσεχία και στο «ART OF WAR» πριν περίπου ένα μήνα, ο Λάνη έχει αγαπηθεί από το κοινό και από τους διοργανωτές για τη μαχητικότητά του αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί του Λάνη, ο Ίωνας Παπαδόπουλος έκανε μια πραγματική υπερπροσπάθεια απέναντι στον επίσης Τσέχο Zdeněk Marel αλλά δεν ήταν αρκετή για να του δώσει τη νίκη. Έχασε δίκαια τον αγώνα, με τον Τσέχο να είναι μία ταχύτητα πιο πάνω και στους 3 γύρους.

Παρά τα αποτελέσματα, Λάνη και Παπαδόπουλος αποκόμισαν μία πολύ δυνατή εμπειρία και έλαβαν το σεβασμό και την αναγνώριση από τους Τσέχους, έχοντας δημιουργήσει μία «ζεστή» σχέση που θα φέρει περισσότερες συνεργασίες στο άμεσο μέλλον.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ