fbpx

Πανέτοιμοι για το K-1 στην Ρουμανία Καραμουσκέτας και Σερίφη

Πανέτοιμοι για το K-1 στην Ρουμανία Καραμουσκέτας και Σερίφη

Στη Ρουμανία βρίσκονται οι αθλητές Μιχάλης Καραμουσκέτας και Διονύσης Σερίφη για τη συμμετοχή τους στο K-1 που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, 13 Ιουνίου.

Οι δύο αθλητές “άρπαξαν από τα μαλλιά” την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε από την Μαρία Πανταζή και τον Didier Le Borgne και είναι έτοιμοι να την εξαργυρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι αντίπαλοι των δύο αθλητών είναι εμπειρικά μερικά level πιο πάνω αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα τον τελικό στόχο που είναι η νίκη και μόνο.

Ο Καραμουσκέτας έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο του πολύ έμπειρου Ολλανδού Errol Zimmerman που το αγωνιστικό του ρεκόρ προκαλεί ζάλη. 89 νίκες εκ των οποίων οι 50 με KO και 28 ήττες μετράει σε 117 παιχνίδια.

Ο Σερίφη, πέφτει κι αυτός στα βαθιά, με τον Ρουμάνο αντίπαλό του Stefan Orza να μετρά 21 νίκες με 8 KO και μόλις 2 ήττες.

Χθες πραγματοποιήθηκε η ζύγιση της διοργάνωσης την οποία ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία οι δύο Έλληνες αθλητές και οι αντίπαλοί τους.

Στη διοργάνωση της Ρουμανίας θα πραγματοποιηθούν συνολικά 15 αγώνες ενώ την βραδιά θα παρακολουθήσουν από κοντά οι διεθνείς αστέρες του παγκόσμιου Kickboxing Remy Bonjasky, Alexey Ignashov, Dzevad Poturak και ο σπουδαιότερος μαχητής της Ρουμανίας, Daniel Ghita. Παρόντες επίσης θα είναι αξιωματούχοι του K-1 από την Ιαπωνία, μαζί με τον πρόεδρο του K-1, Carlos Kikuta.

Οι αγώνες των δύο αθλητών θα διεξαχθούν στο στάδιο Oţelul, με ώρα έναρξης τις 18:00.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ