fbpx

Επιστρέφει στην Τσεχία για μία ακόμα διεθνή μάχη ο Λάνη

Επιστρέφει στην Τσεχία για μία ακόμα διεθνή μάχη ο Λάνη

Στην Τσεχία σε αγώνα express θα αγωνιστεί αύριο Παρασκευή, 14 Ιουνίου ο αθλητής από το K1 Gym, Αλέξανδρος Λάνη.

Ο αθλητής των Μάνου Βασιλείου και Παναγιώτη Σώζου επιστρέφει στην πόλη της Πράγας μετά την νίκη του απέναντι στον Τσέχο Dennis Hnideκ στη διοργάνωση «ART OF WAR» για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον επίσης Τσέχο Lukáš Hudler σε superfight για την super lightweight κατηγορία (64kg) με όρους K1.

Επιστρέφει στην Τσεχία για μία ακόμα διεθνής μάχη ο Λάνη

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην διοργάνωση «THE RING 12» με τον Λάνη να θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του το οποίο βρίσκεται στις 5 νίκες.

Ακόμα μία δυνατή διεθνής μάχη για τον Λάνη και το K1 GYM, μια ομάδα που βρίσκεται σταθερά μέσα σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές διοργανώσεις του αθλήματος εντός και εκτός της χώρας.

Στην ίδια διοργάνωση θα αγωνιστεί και ο αθλητής Ίωνας Παπαδόπουλος από το K1 GYM στα pre games σε αγώνα με όρους Κ1 στα 78kg.

Τους αθλητές του K1 GYM στην Τσεχία θα συνοδέψει ο Μάνος Βασιλείου ενώ ο Παναγιώτης Σώζος συνοδεύει σήμερα τους αθλητές του K1 GYM Γιώργο Μάρο και Ειρήνη Κατσιμπερνάκη στην Βουδαπέστη προκειμένου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kickboxing της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO.

Το event θα διεξαχθεί στην Unyp Arena στην πρωτεύουσα της Τσεχίας ενώ σε μερικές ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ζύγιση της διοργάνωσης για την οποία θα επανέλθουμε σε νέο άρθρο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ