fbpx

ISKA: Έδωσε μάχη, πήρε τις εντυπώσεις ο Παπανικολάου στη Γαλλία

ISKA

Έδωσε τη μάχη του ο Νίκος Παπανικολάου για τον Παγκόσμιο τίτλο της ISKA στη Γαλλία. Αθλητής της επαγγελματικής ομάδας του Gods of War αντιμετώπισε σε main event τον Γάλλο Guerric Billet κορυφαίο μαχητή στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο Νίκος στη γραφική πόλη Le Creuseot χτες Σάββατο 8 Ιουνίου διεκδίκησε τον Παγκόσμιο τίτλο της ISKA, έναν τίτλο που για πολλά χρόνια ανήκε στον Giorgio Petrosyan και τώρα είναι προς διεκδίκηση. Αντίπαλός του ο νούμερο 2 αθλητής του GLORY στην κατηγορία του, ο Γάλλος Guerric Billet στα 70kg, με τον αγώνα να είναι με όρους K1, 5 γύρων των 3 λεπτών. Ο Νίκος είναι αθλητής από το Mallios-Gkikas team με προπονητή τον Νίκο Γκίκα

Ο προπονητής του Νίκος Γκίκας με ανάρτησή του δίνει και το στίγμα του αγώνα. “Εξαιρετικός ο Νίκος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι στην ελίτ του kickboxing. Σε μια μάχη 5 γύρων, να πιέζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κυνηγώντας το KO. Με έναν αντίπαλο που είναι το νούμερο δυο στο glory αλλά η έδρα πάντα παίζει ρόλο! Οι κριτές είπαν χάσαμε 2 – 3 στους γύρους. Πολύ υπερήφανος γι’ αυτό το παιδί και όλοι οι Έλληνες, που σηκώνει την ελληνική σημαία και να παίζεις με ψυχή, καρδιά και θάρρος. Θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ στον @stelios.politis που είναι κοντά μας, μας εμπιστεύεται και μας δίνει αυτές τις ευκαιρίες. Τα καλύτερα έρχονται”

Από την πλευρά του ο Στέλιος Πολίτης που έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα αθλητή μέσψ του GOW Management σχολίασε. “Μπράβο στο @_nikospapanikolaou_ είναι παιχταράς και μπράβο και σε εσένα @gkikasnik για την εξαιρετική δουλειά θα πάμε πολύ ψηλά, μας κάνατε περήφανους”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ