fbpx

Με Αλέξανδρο Λάνη το LFC II: “RISING FROM THE ASHES”

Με Αλέξανδρο Λάνη το LFC II: “RISING FROM THE ASHES”

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τον Αλέξανδρο “White Tiger” Λάνη, έναν από τους κορυφαίους αθλητές του kickboxing στην κατηγορία του, που θα συμμετάσχει στο LFC II “Rising from the Ashes”. Ο Αλέξανδρος έρχεται από το K1 Gym και προπονείται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μάνου Βασιλείου & Παναγιώτη Σώζου.

Ο Αλέξανδρος Λάνη ξεχωρίζει για την αποφασιστικότητά του, την εντυπωσιακή τεχνική του και την απαράμιλλη αντοχή του στο ρινγκ. Με πολλές νίκες και εξαιρετικές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, ο Αλέξανδρος είναι έτοιμος να δείξει τις ικανότητές του στο LFC II και να καθηλώσει το κοινό με τις επιδόσεις του. Αυτή η αναμέτρηση υπόσχεται να είναι γεμάτη ένταση και δράση, καθώς ο Αλέξανδρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν άξιο αντίπαλο. Ποιος θα είναι αυτός; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε και να ζήσετε την αγωνία μέχρι την ανακοίνωση του αντιπάλου του.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον Αλέξανδρο Λάνη σε δράση στο LFC II “Rising from the Ashes”. Συντονιστείτε στον ANT1+ για να παρακολουθήσετε από την ένταση και το πάθος αυτού του μοναδικού αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ