fbpx

Κουμερτάς και Παροτσίδης σε δυνατές μάχες απόψε στην Τουρκία (pics & vids)

Κουμερτάς και Παροτσίδης σε δυνατές μάχες απόψε στην Τουρκία (pics & vids)

Στην Τουρκία και στην διοργάνωση Alkayis Fighting Championship αγωνίζονται απόψε ο Μανώλης Κουμερτάς και ο Θεόφιλος Παροτσίδης.

Οι δύο Έλληνες αθλητές βρίσκονται στη γειτονική χώρα μαζί με τους προπονητές τους Αποστόλη Πολυχρονάκη και Παντελή Τζαφέρη για τις δυνατές μάχες απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους που τους έκλεισε η Μαρία Πανταζή.

Ο Κουμερτάς θα αντιμετωπίσει σε superfight της βραδιάς, τον Ismail Uzuner, Παγκόσμιο πρωταθλητή της διοργάνωσης στα 77kg και με μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές διοργανώσεις ενώ ο Παροτσίδης τον Adem Bozkurt, έναν αθλητή που οι Τούρκοι τον παρουσιάζουν ως τον “θρύλο των μεσαίων βαρών”. Πολύ έμπειρος αθλητής με πολλές διακρίσεις εντός και εκτός της χώρας του.

Η διαδικασία της ζύγισης ολοκληρώθηκε χθες χωρίς κανένα πρόβλημα για τους δύο αθλητές οι οποίοι καλούνται απόψε να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη αποστολή αν αναλογιστεί κανείς την αξία των αντιπάλων τους και φυσικά την έδρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη ζύγιση:

YouTube video
Μανώλης Κουμερτάς – Ismail Uzuner
YouTube video
Θεόφιλος Παροτσίδης – Adem Bozkurt

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Istanbul Bostanci Show Center, στην περιοχή Καντίκιοϊ που βρίσκεται στην ασιατική ακτή της Κωνσταντινούπολης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ