fbpx

Τον Παγκόσμιο τίτλο της ISKA θα διεκδικήσει ο Παπανικολάου στην Γαλλία

Τον Παγκόσμιο τίτλο της ISKA θα διεκδικήσει ο Παπανικολάου στην Γαλλία

Ακόμα ένας πολύ σημαντικός αγώνας για Έλληνα αθλητή ανακοινώθηκε από τον manager Στέλιο Πολίτη στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Και λέμε ακόμα ένας γιατί ήδη σας έχουμε πληροφορήσει από χθες για την διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού τίτλου της ISKA από την Αγαθαγγελίδου στη διοργάνωση The BAncho Cup στη Γαλλία.

Αυτή τη φορά η ανακοίνωση αφορά έναν από τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας του στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς αγώνες και πρόσφατα αθλητής της επαγγελματικής ομάδας του Gods of War Management.

Ο λόγος για τον Νίκο Παπανικολάου που θα ταξιδέψει στη Γαλλία και στη γραφική πόλη Le Creuseot το Σάββατο 8 Ιουνίου για να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο της ISKA, έναν τίτλο που για πολλά χρόνια ανήκε στον Giorgio Petrosyan και τώρα είναι προς διεκδίκηση.

Εκεί θα αγωνιστεί απέναντι από τον νούμερο 2 αθλητή του GLORY στην κατηγορία του, τον Γάλλο Guerric Billet στα 70kg, με τον αγώνα να είναι με όρους K1, 5 γύρων των 3 λεπτών.

Ο αθλητής από το Mallios-Gkikas team με προπονητή τον Νίκο Γκίκα έχει μία φοβερή ευκαιρία να κατακτήσει τον βαρύτιμο τίτλο της ISKA αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του έμπειρου Γάλλου μαχητή.

Για να κλείσει ο αγώνας μεσολάβησε ο manager Στέλιος Πολίτης που κάνει φοβερή δουλειά στο κομμάτι των διεθνών επαγγελματικών αγώνων για τους Έλληνες αθλητές.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ