fbpx

Επιστρέφει το “NO LIMITS” της Μπιτάκου στις 6/7

NO LIMITS

Η Γεωργία Μπιτάκου με ανακοίνωση της, επισημοποίησε με ημερομηνία και έδρα, την επιστροφή της ιστορικής διοργάνωσης του “NO LIMITS”

“Με πολύ υπερηφάνεια και συγκίνηση σας ανακοινώνω πως η επιστροφή της μεγαλύτερης και ιστορικότερης διοργάνωσης στη χώρα μας και από τις κορυφαίες της Ευρώπης του No Limits TV Fight Show, θα διεξαχθεί σε μια σπουδαία Ολυμπιακή εγκατάσταση το Christmas Theater Σάββατο 6 Ιουλίου 2024!

Έχοντας διοργανώσει την παραγωγή μου σε όλα τα Ολυμπιακά Στάδια της χώρας (Tae Kwon Do, Πάλη, Πυγμαχία, Άρση Βαρών) και πρόπερσι για την Ομοσπονδία Πυγμαχίας και το εμβληματικό Καλλιμάρμαρο, αλλά πάλι για το No Limits και Πάλε ντε Σπορ Θεσσαλονίκης, Τόφαλος Πάτρας, Νεάπολη Λάρισας, Κάστρο Καβάλας, Κάστρο Ρόδου, Τάφρο Χανίων…..το πανέμορφο Christmas στο Γαλάτσι που επισκεπτόμουν συχνά για συναυλίες και μπαλέτο, γίνεται η έδρα μας για πρώτη φορά. Οι μαχητές της νέας γενιάς θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν πάνω στη σκηνή του και το κοινό μας να τους θαυμάσει. Μέσα σε αυτό το πολιτιστικό διαμάντι διατηρώντας κατά αυτόν τον τρόπο ψηλά τον πήχη, την αισθητική και την ποιότητα μας.

Οι επισκέψεις μου στις σχολές συνεχίζονται. Εκπλήσσομαι καθημερινά με την νέα γενιά και ανυπομονώ όσο τίποτε άλλο να σας την παρουσιάσω. Συμπληρώνω αισίως σε λίγο 20 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του No Limits και δεν επιστρέφω για να κάνω μια ακόμα διοργάνωση αλλά για να γράψουμε ιστορία ξανά μέσα στα χρόνια που θα ακολουθήσουν! Και η έδρα μας θα την εξασφαλίσει!

Η διοργάνωση θα έχει σύνθημα “Στην Αγάπη δεν χωράει βία” και θα στηρίξουμε την Αστεροδεια για την προστασία της Γυναίκας και της Μητρότητας και όλοι οι αγώνες θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Δημήτρη Παπαδογεωργάκη του ανθρώπου που δημιούργησε την έννοια του Fitness στην Ελλάδα.

#No_Limits_Next_Gen Σάββατο 6/7/2024 Christmas Theater

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ