fbpx

Στην κάρτα του LFC II ο Μάριος Λούλα

Στην κάρτα του LFC II ο Μάριος Λούλα

Μεγάλες μάχες προβλέπονται στο επερχόμενο, δεύτερο event του Legends Final Combat (LFC) κρίνοντας πάντα με τους σπουδαίους αθλητές που ανακοινώνει ο διοργανωτής, Ξενοφών Σκούρας.

Στην κάρτα προστέθηκε ακόμα ένας δυνατός και τεχνικός αθλητής με πολύ πείσμα και ψυχή και έρχεται από την σχολή των Fighters Athanasopoulos με προπονητές τον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και τον Αντώνη Καραδήμα. Ο λόγος για τον «Viper» Μάριο Λούλα που όπως και στο πρώτο event του LFC θα είναι παρών για να προσφέρει θέαμα μέσα από το σύνθετο παιχνίδι του.

Ο Λούλα διακρίνεται για την αποφασιστικότητά του ενώ είναι ένας αθλητής που προπονείται σκληρά και έχει αποδείξει την αξία του μέσα από τις πολυάριθμες νίκες και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του. Οι επιδόσεις του στο kickboxing τον έχουν καθιερώσει στην ελίτ των αθλητών της κατηγορίας του.

Με την εμπειρία και την τεχνική του, ο Λούλα έρχεται στο ρινγκ των θρύλων του LFC II για να προσφέρει ένα μαχητικό θέαμα γεμάτο ένταση και δράση.

«Ήμουν τραυματισμένος από το τελευταίο LFC πέντε μήνες. Είμαι πιο διψασμένος από ποτέ. Ανυπομονώ» μας δήλωσε ο Λούλα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Ποιος αθλητής θα σταθεί απέναντί του; Μείνετε συντονισμένοι για να το μάθετε και να ζήσετε την αγωνία και την ένταση αυτής της μοναδικής αναμέτρησης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον Μάριο Λούλα σε δράση στο LFC II: «Rising from the Ashes».

Το event του LFC II: «Rising from the Ashes» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Μετς και θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ANT1+.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ