fbpx

Αντώνης Μαυρομμάτης: «Ατενίζουμε ένα μέλλον που ίδιο του έχει χρόνια να δει ο ελληνικός αθλητισμός»

Αντώνης Μαυρομμάτης: «Ατενίζουμε ένα μέλλον που ίδιο του έχει χρόνια να δει ο ελληνικός αθλητισμός»

Ένα διήμερο γεμάτο… kickboxing ήταν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing (ΠΟΚ) πραγματοποίησε το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Kickboxing για το 2024 το Σάββατο ενώ την Κυριακή διεξήχθη το Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing για τα στυλ του ρινγκ στο κλειστό των Αγίων Αναργύρων.

Με το πέρας του γεμάτου δράση Σαββατοκύριακου, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing, Αντώνης Μαυρομμάτης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

«Ένα ακόμη διήμερο έλαβε τέλος. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων και Καματερού, ο Δήμαρχος Τσιρμπάς Σταύρος και ο Αντιδήμαρχος Παπαγεωργίου Περικλής βοήθησαν την Ομοσπονδία να πραγματοποιήσει ένα ακόμα εξαιρετικό διήμερο γεμάτο αγώνες αλλά και όνειρα για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τη γραμματέα της ομοσπονδίας Γεωργία Άρχου για τη συμβολή της σε αυτή την προσπάθεια καθώς και όλους τους προπονητές, αθλητές και γονείς για την εικόνα που δείξανε και το φίλαθλο πνεύμα το οποίο πλέον έχει γίνει στάση ζωής σε όλο το ελληνικό kickboxing. Όλα αυτά τα χρόνια με το Μιχάλη κάνουμε όνειρα τα οποία τα μετατρέπουμε σε στόχους, τους στόχους τους μετατρέπουμε σε σκαλοπάτια για να μπορεί το kickboxing να ανεβαίνει αριθμητικά αλλά και ποιοτικά σε κάθε διοργάνωση. Σε αυτή τη φωτογραφία, καθόμαστε την πρώτη ημέρα του διήμερου με το Μιχάλη και με ρωτάει τη γνώμη μου μετά το τέλος του συνέδριου. Απολογισμός στη δίκη μου λογική γίνεται στο τέλος μιας προσπάθειας και εδώ δε βρισκόμαστε ακόμα ούτε στη μέση. Με όπλο τους συλλόγους μας και με τη βοήθεια όλων των συνεργατών αλλά και των φίλων του ελληνικού kickboxing ατενίζουμε ένα μέλλον που ίδιο του έχει χρόνια να δει ο ελληνικός αθλητισμός. Σας ευχαριστώ όλους για το ήθος, την προσπάθεια αλλά πάνω από όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε τις επιτροπές μας και τους κλάδους άθλησης μας οι οποίοι στηρίζουν παράλληλα όλες τις προσπάθειες της ομοσπονδίας μας. Συνεχίζουμε με βλέμμα στο μέλλον και σταθερά βήματα στο παρόν!»

Αντώνης Μαυρομμάτης: «Ατενίζουμε ένα μέλλον που ίδιο του έχει χρόνια να δει ο ελληνικός αθλητισμός»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ