fbpx

Ο πρωτοπόρος Δημήτρης Παπαδόπουλος παρουσίασε τους μαχητές της διπλανής πόρτας

Ο πρωτοπόρος Δημήτρης Παπαδόπουλος παρουσίασε τους μαχητές της διπλανής πόρτας

Ο πρωτοπόρος Δημήτρης Παπαδόπουλος παρουσίασε τους μαχητές της διπλανής πόρτας. Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτέλεσε το 22ο House Fight Gala, καθώς  για πρώτη φορά δε συμμετείχαν αθλητές οι οποίοι ακολουθούν αγωνιστική πορεία ή κάνουν καριέρα, αλλά χομπίστες αθλούμενοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας,  οι οποίοι επέλεξαν να δοκιμάσουν τα όρια τους και αντεπεξήλθαν στο κάλεσμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου να γευτούν την μαγεία των αγωνισμάτων του ρινγκ. 

Έτσι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας και επαγγέλματος, καθημερινοί, αθλούμενοι, ανέβηκαν στο ρινγκ, αντιμετώπισαν τους φόβους τους και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε όμορφες μάχες οι οποίες δεν είχαν νικητή, αλλά απέσπασαν χειροκρότημα και καρπώθηκαν έτσι μόνο τα οφέλη του αθλήματος κάνοντας το πιο προσιτό για όλους.  

Με αυτή η διοργάνωση κλείνει η αγωνιστική χρονιά, η οποία ήταν παραγωγική και ωφέλιμη για όλους! Και με όσα έχουμε δει από τον Δημήτρη είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη χρόνο θα είναι πιο γεμάτη, με περισσότερες εκπλήξεις και παγκόσμιες πρωτοτυπίες. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ