fbpx

Διήμερο κικ μπόξινγκ γεμάτο δράση από την ΠΟΚ

Διήμερο κικ μπόξινγκ γεμάτο δράση από την ΠΟΚ

Ένα σημαντικό και ενδιαφέρον διήμερο για το κικ μπόξινγκ και των κλάδων άθλησης που καλλιεργεί λαμβάνει  χώρα στις εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Το Σάββατο 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο κικ μπόξινγκ στο Πολιτιστικό Κέντρο, η πολυπληθέστατη συμμετοχή όλων των εποχών από όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα. Αφού έγινε ένας σύντομος απολογισμός δωδεκαετίας από τη διοίκηση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης του αθλήματος στη Παγκόσμια Ομοσπονδία (WAKO-Development Committee Chairman) Αντώνης Μαυρομμάτης ανέλυσε, εξήγησε και ενημέρωσε για τις όλες τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, για διεθνή πρωταθλήματα που έρχονται στην Ελλάδα, για τις επόμενες σχολές προπονητών, για το δυναμικό ξεκίνημα WAKO-PRO στην Ελλάδα και για το Ολυμπιακό όνειρο που έρχεται επιβεβαιώνοντας τη δυναμική και ανάπτυξη του αθλήματος σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σήμερα Κυριακή πραγματοποιείται  στο κλειστό γήπεδο Αγίων Αναργύρων το κύπελλο Ring. Με περισσότερες από 500 συμμετοχές αθλητών, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Έχοντας ως επόμενο σταθμό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 28-29-30 Ιουνίου στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με ελεύθερη είσοδο, ανανεώνεται το επόμενο ραντεβού με όλους τους λάτρεις του αθλήματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ