fbpx

Ψυχάρα Αθανασίου σε έναν ακόμα εκρηκτικό αγώνα στο Colosseum Tournament 42 στη Ρουμανία (vid)

Ψυχάρα Αθανασίου σε έναν ακόμα εκρηκτικό αγώνα στο Colosseum Tournament 42 στη Ρουμανία (vid)

Στη Ρουμανία και στο 42ο event της διοργάνωσης Colosseum Tournament αγωνίστηκε χθες ο αθλητής από το Kritikos Camp, Πέτρος Αθανασίου.

Ο αθλητής του Νίκου Κρητικού έκανε για ακόμα μια φορά έναν πολύ προσεγμένο και όμορφο αγώνα, χωρίς περιττές ενέργειες, απέναντι στον Ρουμάνο κάτοχο του Παγκόσμιου τίτλου της διοργάνωσης του Colloseum στα -61kg, Daniel Dragomir.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η διαφορά στα κιλά των δύο αθλητών είναι εμφανής, με τον Ρουμάνο αθλητή να επικαλείται επαγγελματικές υποχρεώσεις και να ζυγίζεται μέσω… βίντεο. Εύκολα κάποιος μπορεί να πει ότι κάτι “βρωμάει” στην υπόθεση.

Στο κομμάτι του αγώνα ο Αθανασίου έδειξε για ακόμα μια φορά τις φοβερές του ικανότητες μέσα στο ρινγκ και παρά τη διαφορά σε ύψος και κιλά πίεσε τον Ρουμάνο με απαντήσεις και κόντρες και στους 3 γύρους. Οι αλλαγές στην guard του Dragomir δεν επηρέασαν στιγμή τον Έλληνα αθλητή που συνέχιζε το παιχνίδι του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ο Ρουμάνος αρκετά επιθετικός αλλά χωρίς πολύ ουσία, μιας και οι καλά κλειστές άμυνες του Αθανασίου δε του επέτρεψαν να πάρει καθαρά σημεία σε αντίθεση με τον Πέτρο που ήταν αρκετά πιο εύστοχος.

Ο αγώνας όπως θα δείτε κρίθηκε στα σημεία με πλειοψηφική απόφαση υπέρ του Ρουμάνου, με την ελληνική πλευρά να έχει παράπονα για το αποτέλεσμα. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέχρι και ο διοργανωτής του event είχε αντίθετη άποψη με αυτή των κριτών.

Δε θα γράψουμε περισσότερα. Θα σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ