fbpx

Πρώτη ανακοίνωση αθλητή για το δεύτερο event του LFC, ο Πέτρος Σάχο

Πρώτη ανακοίνωση αθλητή για το δεύτερο event του LFC, ο Πέτρος Σάχο

Ανακοινώθηκε ο πρώτος αθλητής που θα συμμετάσχει στο δεύτερο event του Legends Final Combat. Από το Savage Camp και υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Γκιόκα, έρχεται στο ρινγκ των θρύλων ο Πέτρος «Super Saiyan» Σάχο.

Ο Σάχο, γνωστός με το παρατσούκλι “Super Saiyan“, φημίζεται για την ασύγκριτη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ταχύτητά του. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις και η εντυπωσιακή του τεχνική τον καθιστούν έναν από τους πιο επικίνδυνους μαχητές στη χώρα μας.

Με ποιον άλλον Έλληνα κορυφαίο μαχητή θα μοιραστεί το ρινγκ των θρύλων σε μια μοναδική μάχη με όρους K1;

Μαντέψτε ποιος θα είναι ο αντίπαλος και ετοιμαστείτε για μια αναμέτρηση που υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό. Αυτή η αναμέτρηση είναι βέβαιο ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με τους δύο μαχητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κυριαρχήσουν.

Επιπλέον, οι μαχητές θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το KO Money Prize, ένα έπαθλο που προστίθεται για να επιβραβεύσει την απόλυτη τεχνική και την αποφασιστικότητα στην κατάκτηση της νίκης με νοκ άουτ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον Πέτρο Σάχο σε δράση στο LFC II «Rising from the Ashes» στις 14 Ιουλίου στην METS ARENA και στον ANT1+ και ζήστε από κοντά τον ενθουσιασμό και την ένταση αυτού του μοναδικού αγώνα.

Πρώτη ανακοίνωση αθλητή για το δεύτερο event του LFC, ο Πέτρος Σάχο

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ