fbpx

Ήττες για Χατζηιωσηφίδου και Καραπιπέρη στο IFP της Γερμανίας (vid)

Ήττες για Χατζηιωσηφίδου και Καραπιπέρη στο IFP της Γερμανίας

Δυνατές μάχες έδωσαν το περασμένο Σάββατο στην πόλη Ντάρμσταντ της Γερμανίας και στη διοργάνωση International Fight Promotion (IFP), οι αθλητές του Kritikos camp, Ειρήνη Χατζηιωσηφίδου και Αχιλλέας Καραπιπέρης.

Πρώτος στο ρινγκ ανέβηκε ο Καραπιπέρης αγωνιζόμενος στο πρώτο από τα 5 παιχνίδια της main card της βραδιάς. Ο Έλληνας αθλητής έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα όντας πολύ καλά προετοιμασμένος και έτοιμος για τη μεγάλη αυτή μάχη, απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, τον Μαροκινό Anass Hibaoui.

«Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, και ο τρίτος γύρος ξεκάθαρα δικός μας» μας δήλωσε ο promoter Γιώργος Περγιάλης που συνόδευσε την ελληνική αποστολή μαζί με τον προπονητή των δύο αθλητών, Νίκο Κρητικό. «Σίγουρα έπαιξε και εδώ έδρα, καθαρή αδικία. Το παιχνίδι ήταν δικό μας» συνέχισε.

Ο Καραπιπέρης κέρδισε για άλλη μια φορά κοινό και διοργανωτές με την μαχητικότητά του και την δυναμική που βγάζει όταν ανεβαίνει στο ρινγκ, δίνοντας τον 5ο διεθνή, επαγγελματικό του αγώνα μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών. Ο αγώνας πήγε στα σημεία με τον Μαροκινό να κερδίζει ομόφωνα.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα του Καραπιπέρη στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο co main event της βραδιάς αγωνίστηκε η Χατζηιωσηφίδου η οποία διεκδικούσε μαζί με την Ολλανδή αθλήτρια του GLORY και του ENFUSION, Tessa de Kom, τον τίτλο της διοργάνωσης στην Strawweight κατηγορία.

Η Ελληνίδα αθλήτρια δέχθηκε τον αγώνα 10 μέρες πριν την πραγματοποίησή του και παρ’ όλα αυτά εμφανίστηκε αξιόμαχη και έτοιμη για τη μεγάλη αυτή μάχη. Παίζοντας απίστευτο ξύλο για 5 γύρους, κυνήγησε το ματς και την Ολλανδή αντίπαλό της μέχρι το τελευταίο καμπανάκι το οποίο την βρήκε να χάνει στα σημεία αλλά να κερδίζει τον σεβασμό και το χειροκρότημα του κοινού για την προσπάθειά της.

«Στάθηκε πολύ καλά και στους 5 γύρους. Αντιστάθηκε, έδωσε αρκετά χτυπήματα με τα χέρια και με το μπροστινό της λάκτισμα που ήταν και το σήμα κατατεθέν της. Δεν έκανε ούτε ένα δευτερόλεπτο πίσω» το σχόλιο του Γιώργου Περγιάλη για τον αγώνα.

Μάλιστα με το τέλος του αγώνα η γωνία της Ολλανδής αθλήτριας έσπευσε να ευχαριστήσει την ελληνική αποστολή που αποδέχτηκε το παιχνίδι μόλις 10 μέρες πριν αντικαθιστώντας την τραυματισμένη Γερμανίδα, Aylina Engel, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια για το επίπεδο ετοιμότητας της Χατζηιωσηφίδου παρά την πρόσκληση της τελευταίας στιγμής.

Ο αγώνας χάθηκε στα σημεία αλλά η εμπειρία που αποκόμισε η αθλήτρια του Νίκου Κρητικού αγωνιζόμενη σε τόσο υψηλό επίπεδο και με μία τόσο δυνατή αντίπαλο, είναι πολύ σημαντική για το αγωνιστικό της μέλλον.

Τους αγώνες των δύο αθλητών τους έκλεισε ο manager Γιώργος Περγιάλης που διατηρεί άριστες σχέσεις με το promotion και τον διοργανωτή Δημήτρη Κασσαπίδη.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ