fbpx

Πανέτοιμοι Χατζηιωσηφίδου και Καραπιπέρης για τους αγώνες τους στο IFP στη Γερμανία

Πανέτοιμοι Χατζηιωσηφίδου και Καραπιπέρης για τους αγώνες τους στο IFP στη Γερμανία

Στη Γερμανία και στο International Fight Promotion (IFP) αγωνίζονται σήμερα οι αθλητές του Kritikos Camp, Ειρήνη Χατζηιωσηφίδου και Αχιλλέας Καραπιπέρης.

Οι δύο αθλητές θα δώσουν μεγάλες μάχες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, με την Χατζηιωσηφίδου να διεκδικεί τον τίτλο της διοργάνωσης στην Strawweight κατηγορία.

Αντίπαλός της θα είναι η η Ολλανδή Tessa de Kom η οποία ήταν αρχικά να αγωνιστεί με την Γερμανίδα Aylina Engel αλλά λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε άμεσα από την Ελληνίδα αθλήτρια. Διαβάστε περισσότερα για τη μάχη των δύο αθλητριών πατώντας εδώ.

Ο Καραπιπέρης θα αντιμετωπίσει ίσως τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα, τον Μαροκινό Anass Hibaoui, με τους δύο αθλητές να αναμετρούνται σε αγώνα με όρους K1 στα 67kg. Περισσότερα για τη μάχη των δύο αθλητών στο άρθρο που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Χθες οι αθλητές του Νίκου Κρητικού ολοκλήρωσαν τη διαδικασία της ζύγισης με απόλυτη επιτυχία και έδειξαν πανέτοιμοι για τις σημερινές τους μάχες.

Οι ευκαιρίες Χατζηιωσηφίδου και Καραπιπέρη στο IFP ήρθαν με την πολύτιμη συνεισφορά του manager Γιώργου Περγιάλη που διατηρώντας άριστες σχέσεις με το promotion και τον διοργανωτή Δημήτρη Κασσαπίδη μεσολάβησε για να κλείσουν οι αγώνες.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Böllenfalltorhalle, στην πόλη Ντάρμσταντ στην Γερμανία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ