fbpx

Art of War για τον Αλέξανδρο Λάνη σήμερα στη Τσεχία

Art of War για τον Αλέξανδρο Λάνη σήμερα στη Τσεχία

Στην Τσεχία είναι από χτες ο Αλέξανδρος Λάνη με τον προπονητή του Μάνο Βασιλείου. Σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου στην Πράγα, ο αθλητής από το K1 GYM θα βρεθέι στην κορυφή της main card της διοργάνωσης ART OF WAR. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε αγώνα 3 τρίλεπτων γύρων με όρους Κ1 στα 64kg, τον Τσέχο αθλητή, Dennis Hnideκ. Χτες Παρασκευή ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία της ζύγισης και για τους δύο αθλητές

Αλέξανδρος Λάνη στη χθεσινή ζύγιση

Ο Hnidek είναι ένας σύνθετος αθλητής, ο οποίος έχει εμπειρία τόσο σε επαγγελματικούς αγώνες πυγμαχίας όσο και σε αγώνες Κ1. Ένας τραυματισμός στην μέση ταλαιπώρησε κατά την προετοιμασία του τον Αλέξανδρο αλλά όπως μας δήλωσε ο προπονητής του «πάμε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτήν την νέα μας πρόκληση».

Ο Λάνη πραγματοποίησε πολύ δυνατή προετοιμασία με τον προπονητή του Μάνο Βασιλείου στο Hemmers gym του Nick Hemmers, ένα από τα πιο δυνατά kickboxing club της Ολλανδίας για περίπου ένα μήνα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η νίκη του στο SPARTAN’S NIGHT IV απέναντι στον πολύ δυνατό Αλέξανδρο Λαζαρίδη.

Επίσης τρέχει ένα σερί με 4 νίκες σε ισάριθμους επαγγελματικούς αγώνες K1 (4-0). Ο σημερινός του αγώνας στην Πράγα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην μέχρι τώρα αγωνιστική του πορεία.

Λάνη - Βασιλείου
Α. Λάνη – Μ. Βασιλείου
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ