fbpx

Epirus Challenge III στα Ιωάννινα 14 Απριλίου

epirus challenge

Το Epirus Challenge III θα διεξαχθεί για 3η συνεχόμενη χρόνια στα Ιωάννινα. Διοργανωτής ο τοπικός σύλλογος “Tiger Boxing Club” με επικεφαλής προπονητή τον Μάκη Στάθη. Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, με τη στήριξη του WAKO chairman Μαυρομάτη Αντωνίου και του Προέδρου Τριανταφύλλου Μιχαήλ. Ακόμα μία απόδειξη για στήριξη στην πράξη της ανάπτυξης του kick boxing ιδιαίτερα στην περιφέρεια.

Με 8 αγωνιστικούς χώρους, εκ των οποίων 3 ρινγκ και 5 τατάμι, αναμένεται να είναι κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου θα φιλοξενηθεί η διοργάνωση. Στην εκδήλωση επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο τέσσερις φορές ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας όπου θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Αναμένονται δυνατοί αγώνες όπου θα προσφέρουν στο κοινό δυνατές συγκινήσεις με σκοπό να ξεπεράσουμε το περσινό ρεκόρ συμμετοχών των 700 αθλητών. Σας περιμένουμε όλους στις 14 Απριλίου να χειροκροτήσετε τους αθλητές και να δείτε από κοντά τις προσπάθειες τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα! Την αγροτική βιομηχανία γάλακτος Δωδώνη και συγκεκριμένα τον διευθύνοντα σύμβουλο Παναγιωτάκη Μιχαήλ την εταιρεία λογισμικού NATECH τον Ναυροζόγλου Δημήτριο και την εταιρεία euro line travel και συγκεκριμένα τον Σταύρο Μπακόλια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ