fbpx

Το Hall of Champions IX αυτή την Παρασκευή 17 Μαρτίου στην συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+

Το Hall of Champions IX αυτή την Παρασκευή 17 Μαρτίου στην συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+

Διαβάστε την ανακοίνωση του διοργανωτή του Hall of Champions, Ανδρέα Καλύμνιου, σχετικά με την προβολή του επιτυχημένου event στην συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ αυτή την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

«Το Hall Of Champions IX, ένα από τα πιο επιτυχημένα Fight Shows των τελευταίων χρόνων, έλαβε χώρα στις 11 Φεβρουαρίου, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου (ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα) στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ “Πλάτων” Νίκαιας. Η Unesco Πειραιώς και Νήσων ανέλαβε τον ρόλο του αρωγού για πρώτη φορά σε μαχητικό event στην χώρα μας.

Ωστόσο, η μεγάλη στιγμή έρχεται τώρα καθώς το Hall Of Champions IX θα προβληθεί ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 15 Μαρτίου, στις 22:30, από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+. Αυτή η προσθήκη φέρνει μια νέα διάσταση στο γεγονός, προσφέροντας σε χιλιάδες θεατές τη δυνατότητα να απολαύσουν το Hall Of Champions για πρώτη φορά από την άνεση του σπιτιού τους.

Οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ αναμένεται να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες Kickboxing και Πυγμαχίας, με κορυφαία ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Νίκος ”Εχετλαίος” Τζώτζος, Σάββας ”The Tank” Καγκελίδης, Χρήστος ”The Bull” Σούλας και Πέτρος Αθανασίου. Ένα από τo αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι ο αγώνας του Νίκου Αγλαμίδη, στο τελευταίο ματς της καριέρας του.

Επιπλέον, η σπάνια εμφάνιση του κορυφαίου Έλληνα Pro Wrestler, Μιχαήλ Άγγελου, αντιμετωπίζοντας τον Μάρκελλο Κομνηνό, αναμένεται να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θέαμα σε αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά.

Συνοψίζοντας, η τηλεοπτική προβολή του Hall Of Champions IX υπόσχεται να προσφέρει στους θεατές μια βραδιά γεμάτη δράση και αδρεναλίνη. Το event θα προστεθεί και On Demand στην κατηγορία Combat Sports της πλατφόρμας που ήδη φιλοξενεί κορυφαίες διοργανώσεις όπως το GLORY, το PFL, το BKFC και το WWE.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ακόμη μια φορά, πρωτοτυπούμε και με την σοβαρή δουλειά κ εμπειρία 10 ετών μας το αναγνωρίζουν προπονητές, αθλητές, μάνατζερ, απλοί θεατές και η συνέχεια έπεται δυνατή με εκπλήξεις που θα σχολιάζονται για πολύ καιρό όπως έχει συμβεί στο κοντινό παρελθόν»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ