fbpx

Έρχεται το νεοσύστατο Gladiator’s Night στις 6 Απριλίου

Έρχεται το νεοσύστατο Gladiator’s Night στις 6 Απριλίου

Μία καινούρια διοργάνωση θα κάνει την εμφάνισή της το Σάββατο 6 Απριλίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών «Μπάμπης Χολίδης». Το νεοσύστατο promotion Gladiator’s Night θα πραγματοποιήσει το πρώτο event με αγώνες K1, Πυγμαχίας και MMA.

Διοργανωτής είναι ο Κώστας Στεφανίδης έχοντας τη στήριξη του Δημήτρη Μακρίδη και του Arena Training Center και στην ανακοίνωση του event υπόσχεται: «ένα ξεχωριστό θέαμα με μαχητές από όλο το κόσμο καθώς και εγχώριους πρωταθλητές».

Μάλιστα έχουν γίνει ήδη γνωστά τα δύο πρώτα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στο παρθενικό event του Gladiator’s Night. Με φόντο την ζώνη MMA της διοργάνωσης, ο Δημήτρη Αχιλλέως (Όπου Τολμούν οι Αετοί) και ο Στάθης Πεπερίκος (No Limit Academy) θα βρεθούν αντιμέτωποι στα -72kg, με τον αγώνα να έχει διάρκεια 3 γύρους των 3 λεπτών.

Στον δεύτερο αγώνα που ανακοινώθηκε θα βρεθούν αντιμέτωποι για τον τίτλο της WKU ο Στέφανος Γκόγκος (Stefanidis K1) με τον Γεωργιανό Kaadze Tamazi στην πρώτη διεθνή αναμέτρηση της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα έχει διάρκεια 5 γύρων των 3 λεπτών με όρους K1, στα -67kg.

Πληροφορίες της ομάδας Δυναμικά Apex Sports αναφέρουν ότι στη διοργάνωση θα έχουμε επιστροφή του Οδυσσέα Κωτσόπουλου στην Ελλάδα με αγώνα τίτλου.

Περισσότερες πληροφορίες για το event και για τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ