fbpx

Πανέτοιμη η Κατσιμίχα για τον σημερινό αγώνα στην Κωνσταντινούπολη

Πανέτοιμη η Κατσιμίχα για τον σημερινό αγώνα στην Κωνσταντινούπολη

Σήμερα αγωνίζεται στην Τουρκία η Ελένη Κατσιμίχα. Βρίσκεται από χθες στην Κωνσταντινούπολη και σήμερα θα δώσει μια δυνατή μάχη στη διοργάνωση Tolga Basaran Spor Gecesi.

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα αντιμετωπίσει σε αγώνα με όρους K1 την γνωστή Τουρκάλα πρωταθλήτρια της WAKO Bediha Tacyildiz στα 65kg, σε 3 γύρους των 3 λεπτών. Πρόκειται για μια δυνατή αθλήτρια, νούμερο 1 στα rankings της WAKO στα 65kg στο στυλ των Low Kicks, έχοντας κατακτήσει ένα παγκόσμιο και ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς και δύο παγκόσμια κύπελλα.

Από την άλλη η Κατσιμίχα έχει αποδείξει ότι είναι μία σκληρή αθλήτρια με πείσμα και πολύ ψυχή και αγωνίζεται πάντα με υψηλού επιπέδου αντιπάλους. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από την Μαρία Πανταζή για αυτόν τον δύσκολο αγώνα στην έδρα της Τουρκάλας.

Η ζύγιση ολοκληρώθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία για την Κατσιμίχα και σήμερα θα ριχτεί στη μάχη στο event που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό συγκρότημα Beylikdüzü στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα σε ερώτηση του παρουσιαστή της ζύγισης για το πως νιώθει που θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Tacyildiz, απάντησε σε πολύ χαλαρό ύφος: «Okay, let’s have fun then».

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε πατώντας εδώ. Η ώρα έναρξης της διοργάνωσης είναι 19:30 και η Κατσιμίχα παίζει προς το τέλος.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ