fbpx

Παύλος Μήσιας και Αντώνης Κατσουγιαννόπουλος στο Scorpion Boxing Prive «The Grande»

Παύλος Μήσιας και Αντώνης Κατσουγιαννόπουλος στο Scorpion Boxing Prive «The Grande»

Επιστρέφει ο Παύλος Μήσιας μετά από αρκετά μεγάλη αποχή και αυτό θα γίνει στο «Grande» event του Scorpion. Στη μεγάλη διοργάνωση που ετοιμάζει ο Γιώργος Σαριδάκης και η ομάδα του, στο ΔΑΚ Νίκαιας «ΠΛΑΤΩΝ».

Ο Παύλος που προπονείται με τον Νίκο Κρητικό στο Kritikos camp, θα βρει απέναντί του τον αθλητή του Γιάννη Σιδηρόπουλου από τον Αθλητικό Σύλλογο «Μακεδών Βέροιας», Αντώνη Κατσουγιαννόπουλο.

Παύλος Μήσιας – Αντώνης Κατσουγιαννόπουλος

Οι δυο τους θα αναμετρηθούν σε αγώνα με όρους K1 και η μάχη τους θα είναι μέρος μιας κάρτας “φωτιά”, καθώς το promotion του Scorpion ετοιμάζει πολύ δυνατά ζευγάρια για το συγκεκριμένο event.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει πόστερ με κάποιους από τους καλύτερους αθλητές που διαθέτει η χώρα μας, αναμένοντας να μάθουμε ποιοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους και ποιοι με άλλους αθλητές. Γεροδήμος, Βάρδακας, Μήσιας, ΝικολαΐδηςΦεζουλάιΡιτζάκης και Γκουρούλι εχουν πάρει θέση στην πρώτη γραμμή του event, με μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσουν προσφέροντας άφθονο θέαμα.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Μαρτίου και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Σαριδάκης, από αύριο Δευτέρα θα ανακοινωθούν όλα τα ζευγάρια του event.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ