fbpx

“Επαγγελματικό” KO σε ερασιτεχνικό αγώνα για τη Σοφία Τσολακίδου στο Champions Night 69 (vid)

“Επαγγελματικό” KO σε ερασιτεχνικό αγώνα για τη Σοφία Τσολακίδου στο Champions Night 69 (vid)

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε από τους Fighters Athanasopoulos το Champions Night 69, στην Fighters Arena στον Πειραιά. Μία από τις μακροβιότερες διοργανώσεις ερασιτεχνικού kickboxing αλλά και πυγμαχίας που έχει αναδείξει πλήθος ταλέντων μέσα στα χρόνια.

Η ένταση και οι δυνατοί αγώνες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά άλλης μίας επιτυχημένης διοργάνωσης, με το κοινό να μένει απόλυτα ικανοποιημένο με όσα παρακολούθησε.

Και πως να μην είναι άλλωστε όταν ανάμεσα στους φοβερούς ερασιτεχνικούς αγώνες παρακολούθησαν “επαγγελματικά” νοκ άουτ όπως αυτό της Σοφίας Τσολακίδου από την ομάδα Panthers Sports Academy.

Η 17χρονη αθλήτρια της Φωτεινής Σταματοπούλου αγωνίστηκε με την Νοέλια Ταμπάκου από την ομάδα Combat team Tripolis με προπονητή τον Βασίλη Δελή, πετυχαίνοντας ένα KO που ξεσήκωσε το κοινό.

Το timing και η εκτέλεση όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί είναι εξαιρετικά καθώς οι δύο αθλήτριες ξεκινούν σχεδόν ταυτόχρονα επίθεση. Το αριστερό χέρι της Ταμπάκου καθώς επιτίθεται με το δεξί, αφήνει ακάλυπτο το κεφάλι της τόσο, ώστε να χωρέσει το δεξί πόδι της Τσολακίδου. Μάλιστα το πόδι της σηκώθηκε από αρκετά κοντινή απόσταση για ένα μακρύ χτύπημα, κάτι που ανεβάζει αρκετά τον βαθμό δυσκολίας. Η κόντρα ήταν τόσο δυνατή που η Ταμπάκου βγήκε KO μη μπορώντας να συνεχίσει τον αγώνα.

Η νεαρή Σοφία συνεχίζει το αήττητο σερί της ενώ έχει αρκετές μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της δεδομένης της ηλικίας της, με πιο πρόσφατη την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Γυναίκων -56kg στο στυλ του K1 στο Athens Challenge Europen Cup που ολοκληρώθηκε μόλις χθες.

Τη χρονιά που μας πέρασε μόνο πέτυχε τα εξής:

  • 1η θέση στο Athens Challenge Tournament
  • 1η θέση στο WAKO World Cup
  • 2η θέση WAKO European Championship
  • 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορία Γυναικών στο Κ1
  • 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορία Γυναικών στα Low Kicks

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στην κατηγορία γυναικών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια.

Όπως μας δήλωσε η προπονήτρια της Σοφίας, Φωτεινή Σταματοπούλου: «…επόμενοι στόχοι μας είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων 2024, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων 2024, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών 2024 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών 2025»

Απολαύστε το νοκ άουτ της Τσολακίδου στο Champions Night 69 στο βίντεο που ακολουθεί.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ