fbpx

Fighters Athanasopoulos: 33 χρόνια στην κορυφή με συνέπεια, σεβασμό και διάρκεια

Fighters Athanasopoulos: 33 χρόνια στην κορυφή με συνέπεια, σεβασμό και διάρκεια

Οι Fighters Athanasopoulos, η κορυφαία και πρωτοπόρος ομάδα Κickboxing και Boxing στην Ελλάδα, επέστρεψε θριαμβευτικά από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ) με εξαιρετική απόδοση σε νίκες και διακρίσεις, δημιουργώντας ένα επιτυχημένο αγωνιστικά τριήμερο σε ring & tatami.

Τα 46 ΧΡΥΣΑ μετάλλια και η αξιοσημείωτη διαφορά της – για μια ακόμη φορά – από τη δεύτερη σε διακρίσεις ομάδα, επιβεβαιώνουν τον ένα και μοναδικό λόγο, που οι Fighters είναι στη κορυφή εδώ και 33 χρόνια.

Η μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing στο Ηράκλειο Κρήτης αποδεικνύει την ποιοτική και μεθοδική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και αναδεικνύει το ταλέντο και την αποφασιστικότητά όλων των αθλητών της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα.

  • Ιστορική πορεία με Νίκες και Διακρίσεις

Οι Fighters Athanasopoulos, έχουν μια ιστορική πορεία με μια σειρά από νίκες και διακρίσεις τόσο σε διεθνείς αγώνες, συμπεριλαμβανομένων Πανευρωπαϊκών και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, καθώς και σε μεγάλα τουρνουά και κύπελλα στα αθλήματα του kickboxing και της πυγμαχίας.

  • Κατακτώντας την κορυφή του βάθρου

Με 123 συμμετοχές σε Α΄ & Β΄ κατηγορία, οι αθλητές μας κατακτούν 66 ΧΡΥΣΑ, 23 ΑΡΓΥΡΑ & 18 ΧΑΛΚΙΝΑ, αποδεικνύοντας τη δύναμη και την ποιότητα της ομάδας. Με αυτή την εντυπωσιακή συλλογή μεταλλίων, οι πρωταθλητές της Α’ κατηγορίας λαμβάνουν τις αντίστοιχες προκρίσεις για τα Πανευρωπαϊκά & Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ όλοι αποτελούν μέλη της εθνικής ομάδας Kickboxing.

Οι Προπονητές της αποστολής που καθοδήγησαν τους αθλητές στην επιτυχία, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο ήταν οι : Αντώνης Καραδήμας, Γιάννης Κουτσοσπύρος, Λεωνίδας Οικονόμου και Γιώργος Καλελής και δε μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τη προσπάθεια όλων των προπονητών που έχουν συμβάλλει σ’ αυτή τη πορεία.

Οι Fighters Athanasopoulos συγχαίρουν όλους τους Συλλόγους, Προπονητές και αθλητές που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο 2023 για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλήματος μας καθώς και την Ομοσπονδία για την επιτυχημένη διοργάνωση.

  • Επιτυχία στο Ρινγκ

Η πρόσφατη επιτυχία της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing είναι μια απόδειξη της δυναμικής και της σιδερένιας θέλησης των Fighters Athanasopoulos, της ομάδας που επιστρατεύει με σθένος την προπονητική εμπειρία και την αποφασιστικότητα μπροστά σε κάθε απαιτητική αγωνιστική αποστολή και αριστεύει.

Οι αθλητές της ομάδας μας μπαίνουν στη μάχη, σε ring και τατάμι επιδεικνύοντας στρατηγική σκέψη, μεθοδικότητα χτυπημάτων, δεξιοτεχνία, πειθαρχία και αντοχή, αρετές και χαρακτηριστικά που τους οδηγούν στην κατάκτηση της κορυφής!

  • Μια Κληρονομιά Αριστείας

Με παρουσία στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων από το 1990 και έχοντας αναδείξει περισσότερους από 1300 Έλληνες Πρωταθλητές στο kickboxing & boxing , οι Fighters Athanasopoulos έχουν δημιουργήσει μια κληρονομιά αριστείας που διατηρείται από γενιά σε γενιά.

Κάτω από την αποφασιστική καθοδήγηση του επικεφαλής Προπονητή, Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, οι Fighters είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αφήνουν ένα δυνατό αποτύπωμα και να εμπνέουν με τον κώδικα αξιών τους που τους χαρακτηρίζει.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ