fbpx

Στο Vendetta Fight Nights 37 ο Μάριο Γκούσο

Στο Vendetta Fight Nights 37 ο Μάριο Γκούσο

Πολύ δυνατά ξεκινάει τη χρονιά ο Μάριο Γκούσο αφού θα αγωνιστεί στο Vendetta Fight Nights τον Φεβρουάριο μέσω του συνήθης ύποπτου Γιώργου Περγιάλη που έκλεισε τον αγώνα.

Στη διοργάνωση που τον περασμένο Δεκέμβρη αγωνίστηκαν Δίγκας, Μπιμπάι και Καραμουσκέτας, ο αθλητής από το Savage camp με προπονητή τον Γιώργο Γκιόκα θα δώσει ένα σκληρό αγώνα με κοφτό γάντι με αντίπαλο τον Αυστριακό Marawan Elkholy. Ο Αυστριακός ήταν ο αντίπαλος του Δίγκα στο προηγούμενο Vendetta σε αγώνα K1 επίσης με κοφτό γάντι, τον οποίο και κέρδισε μετά από μία αμφισβητούμενη διακοπή από τον διαιτητή του αγώνα.

Ο Γκούσο από την άλλη είναι ένας πολύ σκληρός αθλητής, με μπόλικη τεχνική και συνδιασμούς χτυπημάτων όπου εύκολα μπορεί να κάνει ζημιά στον αντίπαλο. Με συμμετοχές σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Muaythai (IFMA) αλλά και σε πολλές επαγγελματικές βραδιές σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαθέτει όλη την απαιτούμενη εμπειρία για να πάρει τη νίκη σε αυτό το ματς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Vendetta Fight Nights 37 το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στον πανέμορφο χώρο του Hallmann Dome στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, Βιέννη.

Marawan Elkholy – Μάριο Γκούσο

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ