fbpx

3 ζευγάρια στην pre game κάρτα του Hall of Champions 9

3 ζευγάρια στην pre game κάρτα του Hall of Champions 9

Ολοένα και γεμίζει η κάρτα του επερχόμενου Hall of Champions 9 ανακοινώνοντας αυτή τη φορά 3 νέα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στα pre games της βραδιάς. Όλοι τους ανερχόμενοι αθλητές που θέλουν να αναδειχθούν, αρπάζοντας την ευκαιρία που τους δίνετε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα στο ρινγκ του Hall of Champions 9 θα δούμε τον Κωνσταντίνο Πετρίτη από Α.Σ. Εύμαχος απέναντι από τον Ανέστη Αθανασιάδη από Leontes Draculino team σε αγώνα με όρους Low Kicks 3×2, τον Δανιήλ Φούσα από Chatzichronoglou Fight Academy αντιμέτωπο με τον Τάσο Παπαναστασίου από Exakoustidis Fight Nation σε αγώνα με όρους K1 3×2 και τον Bimen Faltas από Spartan Warriors με τον Θωμά Τσιακούλη από Σπάρτακος Νίκαιας σε αγώνα επίσης με όρους K1 3×2.

Όλοι οι αθλητές προέρχονται από σχολές “διαμάντια” και με προπονητές έμπειρους όπως ο Αντώνης Ολιβότος, ο Γιάγκος Πολατίδης, ο Αλέξανδρος Χατζηχρονόγλου, ο Σταύρος Εξακουστίδης, ο Νίκος Γιδάκος και ο Άγγελος Σταματιάδης, οπότε ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι το θέαμα θα περισσεύει στο κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «ΠΛΑΤΩΝ» εκείνη τη βραδιά.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ